کسب و کار در مسیر صحیح و اساسی ...

تفکیک آنها می تواند دشوار باشد، اما دانستن تفاوت می تواند برای موفقیت کمپین بعدی شما بسیار مهم باشد.

امسال، لیزا کوشی میزبان مصاحبه‌های فرش قرمز Met Gala Vogue بود. در واقع، این دومین سالی بود که او این کار را انجام می داد. در ظاهر، شرکت کوشی در مهم ترین شب مد سال ممکن است چندان مهم به نظر نرسد. از این گذشته، او یک کمدین با استعداد است و بیشتر هزاره ها و ژنرال زرز او را می شناسند.

اما کوشی یک سلبریتی به معنای سنتی نیست. او با حضور در یک برنامه تلویزیونی یا انتشار یک برنامه کمدی به شهرت نرسید. در عوض، او مسیر خود را با ارسال قطعات کمدی و طرح‌هایی در Vine و YouTube ایجاد کرد. در نهایت، او تعداد فالوورهای یوتیوب خود را به بیش از ۱۶ میلیون مشترک افزایش داد، و امروز او یکی از استعدادهای جوان مورد جستجو است.

گسترش اینترنت و ظهور رسانه های اجتماعی منجر به ظهور اینفلوئنسرها و تولیدکنندگان محتوا مانند کوشی شده است. از آنجایی که شرکت‌ها شروع به تمرکز کمتر روی اشکال سنتی تبلیغات می‌کنند و هزینه تبلیغات خود را به فضای دیجیتال می‌برند، به دنبال تأثیرگذاران و تولیدکنندگان محتوا هستند تا به آنها کمک کنند تا با مخاطبان مرتبط ارتباط برقرار کنند . در واقع، اینفلوئنسر مارکتینگ قرار است امسال به یک صنعت ۶.۵ میلیارد دلاری تبدیل شود.

در حالی که سلبریتی ها، اینفلوئنسرها و تولیدکنندگان محتوا می‌توانند تأثیر عمده‌ای بر کمپین‌های بازاریابی درون‌گرای آینده شرکت شما داشته باشند، برخی از تمایزات مهم وجود دارد که قبل از انتخاب یکی از دیگری باید بدانید. برای کمک به درک بهتر نقش‌های هر کدام، شباهت‌ها و تفاوت‌های آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

همچنین بخوانید  چرا اینفلوئنسر مارکتینگ بهتر از تایید افراد مشهور است؟

سلبریتی ها در مقابل اینفلوئنسرها

در حالی که سلبریتی ها و اینفلوئنسرها به روش های خاص خود مشهور هستند، آنها نفوذ خود را متفاوت می سازند. SmallBizTrends برای توضیح تفاوت اصلی بین سلبریتی ها و اینفلوئنسرها به دو مثال واقعی اشاره می کند، Selena Gomez و PewDiePie.

گومز حضور گسترده ای در اینستاگرام داشته است (او بیش از ۱۵۰ میلیون دنبال کننده دارد)، اما طرفدارانش تا حد زیادی او را از طریق نقش های تلویزیونی و آهنگ های موفقش در رادیو می شناسند. به عبارت دیگر شهرت خود را از طریق رسانه های سنتی به دست آورد. از سوی دیگر، گیمر PewDiePie از طریق یوتیوب که ۹۶ میلیون مشترک دارد، نفوذ پیدا کرده است. اگرچه گومز ممکن است در رسانه‌های سنتی قابل تشخیص‌تر باشد، PewDiePie مخاطبان ویژه‌ای دارد: گیمرها و علاقه‌مندان به بازی. طرفداران گومز به غیر از لذت بردن از کار او، ممکن است آنچنان اشتراک نداشته باشند.

اینفلوئنسرها نیز نسبت به سلبریتی ها ارتباط بیشتری دارند. آنها نفوذ خود را با واقعی بودن و به اشتراک گذاشتن آشکار زندگی خود ایجاد می کنند. هنگامی که آنها محصول، خدمات یا مقصدی را توصیه می کنند، دنبال کنندگان آنها به قضاوت آنها اعتماد می کنند زیرا آنها یک رابطه را از طریق یک رسانه مشترک چه اینستاگرام، چه یوتیوب، یا پلتفرم دیگر پرورش داده اند.

این بدان معنا نیست که همه برندها باید اینفلوئنسرها را به جای افراد مشهور برای کمپین های بازاریابی ورودی خود انتخاب کنند. سلبریتی ها می توانند به شرکت ها در معرض دید گسترده ای قرار دهند. آنها همچنین معمولاً به طیف گسترده‌تری از جمعیت‌شناسی علاقه دارند، در حالی که نان و کره اینفلوئنسرها توانایی آنها برای دستیابی به مخاطبان خاص و جمعیت‌شناسی خاص است.

همچنین بخوانید  بایدها و نبایدهای برندهای مشهور در عصر تولیدکنندگان

پس تولیدکنندگان محتوا چه کسانی هستند؟

ما تفاوت‌های بین اینفلوئنسرها و سلبریتی ها را بررسی کرده‌ایم، اما تولیدکنندگان محتوا هم نژاد خودشان هستند.

به گفته جسی اینگالز خالق محتوا ، «سازندگان محتوا هنرمندان هستند». اصطلاح «هنرمندان» بسیار گسترده است، بنابراین Ingalls تفاوت‌های بین تأثیرگذاران و تولیدکنندگان محتوا را تجزیه می‌کند . او می‌گوید شرکت‌ها باید یک تولیدکننده محتوا را به‌عنوان یک «آژانس تبلیغاتی بوتیک با تخصص خاص که با یک هشتم قیمت آژانس تبلیغاتی سنتی کار می‌کند» در نظر بگیرند. وقتی تولیدکنندگان محتوا را استخدام می کنید، آنها را بر اساس استعداد خلاق و توانایی آنها برای تحقق بخشیدن به پروژه شما استخدام می کنید. آنها می توانند خلاصه ای را بخوانند و نتیجه نهایی را مطابق با چشم انداز و اهداف شرکت شما تولید کنند.

تفاوت اینفلوئنسرها با تولیدکنندگان محتوا در این است که آنها به عنوان شرکای رسانه ای عمل می کنند. آنها لزوما محتوا تولید نمی کنند. بلکه وسیله ای هستند که از طریق آن محتوا یا پیام به اشتراک گذاشته می شود. به عنوان مثال، یک سازنده محتوا ممکن است یک ویدیوی با کیفیت بالا را هدایت کند و تولید کند که دارای یک محصول خاص است، در حالی که یک تأثیرگذار ممکن است یک بررسی کوتاه محصول را در IGTV ارسال کند. هیچ یک از محتواها لزوما بهتر از دیگری نیست. آنها فقط متفاوت هستند گاهی اوقات تولیدکنندگان محتوا و اینفلوئنسرها می توانند با هم در یک کمپین همکاری کنند.

یکی از قابل توجه‌ترین همکاری‌ها بین یک سازنده محتوا و یک برند بین کیسی نیستات و سامسونگ رخ داد. Neistat در سال ۲۰۱۷ ویدیوی کوتاه ” آنچه را که نمی توانید انجام دهید ” را در کانال یوتیوب خود منتشر کرد. این ویدئو که توسط Neistat روایت و خلق شده است، بخشی از یک کمپین بسیار بزرگتر سامسونگ بود. به جای قرار دادن Neistat در یک ویدیو، آنها به مهارت و دیدگاه منحصر به فرد او اعتماد کردند تا پیامی الهام بخش را زنده کند.

همچنین بخوانید  بازاریابی عملکردی چیست؟

چگونه انتخاب می کنید؟

اکنون که تفاوت بینسلبریتی ها، اینفلوئنسرها و تولیدکنندگان محتوا را می دانید، احتمالاً از خود می پرسید: کدام یک را برای کمپین بازاریابی ورودی خود انتخاب کنم؟ پاسخ تا حد زیادی به نوع کمپینی که می خواهید ایجاد کنید، کانال و البته بودجه شما بستگی دارد. از لحاظ تاریخی، استخدام سلبریتی ها گران است. آنها ممکن است برای ارسال یک توییت، ده ها هزار دلار درخواست کنند. با این حال، اگر به دنبال دستیابی به توده ها و جمعیت های مختلف هستید، کار با یک سلبریتی می تواند انتخاب مناسبی باشد.

برای قیمت تبلیغ محصول افراد مشهور، می‌توانید چند اینفلوئنسر را استخدام کنید تا یک توییت یا نقد ویدیویی مشابه را به اشتراک بگذارند. مطالعات نشان می‌دهد که اینفلوئنسرها معمولاً تعامل بیشتری نسبت به سلبریتی ها در دنیای مجازی به دست می‌آورند، بنابراین اگر به دنبال بازگشت سرمایه قابل توجهی هستید، اینفلوئنسر می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

انتهای مطلب/ منبع