کسب و کار در مسیر صحیح و اساسی ...

کارآفرینی چیزی بیش از یک صاحب کسب و کار است. این یک دیدگاه و یک سبک زندگی است. مسیر کارآفرینی اغلب جاده‌ای است که پر از انحرافات غیرمنتظره، موانع و بن‌بست‌ها است. شب‌های بی‌خوابی زیادی وجود دارد، برنامه‌هایی که به نتیجه نمی‌رسند، بودجه‌ای که به نتیجه نمی‌رسد و مشتریانی که هرگز محقق نمی‌شوند. راه اندازی یک کسب و کار می تواند آنقدر چالش برانگیز باشد که ممکن است شما را متعجب کند که چرا کسی با میل و رغبت در چنین مسیری قدم گذاشته است.

علیرغم آن سختی ها، هر ساله هزاران نفر با مصمم به تحقق چشم انداز خود و رفع نیازی که در جامعه می بینند، سفری کارآفرینانه را آغاز می کنند. آن‌ها کسب ‌و کارهایی را باز می‌کنند، استارت‌آپ‌های فناوری راه‌اندازی می‌کنند یا یک ایده را به محصول یا خدمات جدید تبدیل می‌کنند. با انگیزه، الهام و برنامه بازی مناسب، می توانید یک کارآفرین موفق نیز باشید.

کاری که کارآفرینان انجام می دهند

یک کارآفرین نیازی را شناسایی می کند که هیچ کسب و کاری موجود به آن توجه نمی کند و راه حلی برای آن نیاز تعیین می کند. فعالیت کارآفرینی شامل توسعه و شروع یک کسب و کار جدید و اجرای یک طرح بازاریابی کسب و کار است که اغلب با هدف نهایی فروش شرکت برای کسب سود است.

کارآفرینی که به طور مرتب کسب و کارهای جدیدی راه اندازی می کند، آنها را می فروشد و سپس شرکت های جدیدی راه اندازی می کند، یک کارآفرین سریالی است. اینکه آیا یک صاحب کسب و کار باید به عنوان یک کارآفرین در نظر گرفته شود ، اغلب به ایجاد کسب و کار و سایر موارد قانونی بستگی دارد. با این حال، هر بنیانگذار یک کسب و کار موفق با نام خانوادگی به عنوان یک کارآفرین شروع کرد.

اگر می‌خواهید خودتان یک کارآفرین شوید، اما نگران هستید که پول آن را ندارید، نیازی نیست که مسائل مالی شما را از دستیابی به اهداف شغلی‌تان باز دارد . بسیاری از کارآفرینان به دنبال گزینه‌های تامین مالی هستند که بانک‌های سنتی را دور می‌زنند، مانند تامین مالی از سوی سرمایه‌گذاران، که سرمایه‌ای را برای پوشش هزینه‌های راه‌اندازی (یا بعداً هزینه‌های توسعه) در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهند. اگر می توانید پتانسیل رشد بالایی را برای کسب و کار خود نشان دهید، می توانید به یک سرمایه گذار خطرپذیر نیز مراجعه کنید که در ازای دریافت سهام در شرکت شما سرمایه ارائه می دهد.

نمونه هایی از کارآفرینان موفق

بسیاری از افرادی که ده ها سال پیش هیچ کس نام آنها را نمی دانست، نمونه ای از موفقیت کارآفرینی امروز هستند. در اینجا فقط چند نمونه آورده شده است:

  1. استیو جابز: رهبر فقید فناوری اپل را راه اندازی کرد و آن را به شرکت غالب امروزی تبدیل کرد. جابز حتی تا حدودی در طول حرفه خود دچار لغزش شد و اپل را برای بیش از یک دهه ترک کرد و سپس به این شرکت بازگشت و آن را به ارتفاعات جدید رساند.
  2. ایلان ماسک: او اسپیس ایکس را تاسیس کرد و از آن زمان به دلیل سرمایه گذاری میلیاردها دلاری که شرکتش برای او در پروژه های خیرخواهانه به دست آورده است، از جمله تامین آب تمیز برای فلینت، میشیگان و اهدای دستگاه تنفس مصنوعی مورد تایید FDA به بیمارستان های مبارزه با کووید ۱۹، شهرت یافت.
  3. بیل گیتس: یکی از بنیانگذاران مایکروسافت اغلب به عنوان ثروتمندترین فرد جهان معرفی شده است و به یک رهبر مشهور بین المللی در زمینه بیماری های همه گیر و نحوه مدیریت آنها تبدیل شده است. بنیاد بیل و ملیندا گیتس، مشترک با همسر سابقش، بر مبارزه با فقر، نابرابری و بیماری در سطح جهانی تمرکز دارد.
  4. جف بزوس: بنیانگذار و خالق Amazon.com در ابتدا این شرکت را به عنوان یک خرده فروش آنلاین کتاب راه اندازی کرد. بازار اینترنتی از آن زمان به یکی از با ارزش ترین شرکت ها در جهان تبدیل شده است و تقریباً هر محصولی را که می توان تصور کرد را به فروش می رساند.
  5. مارک زاکربرگ: به عنوان یک دانشجوی کالج، او با تأسیس پلت فرم شبکه اجتماعی فیس بوک به شکل دادن به آینده رسانه های اجتماعی کمک کرد. این سرویس که در ابتدا فقط برای پردیس‌های کالج منتخب راه‌اندازی شد، به سرعت به عموم مردم گسترش یافت. موفقیت آن زاکربرگ را به یکی از جوانترین میلیاردرهای خودساخته آمریکا تبدیل کرد.
  6. سارا بلیکلی: او ۵۰۰۰ دلار گرفت و با اختراعی که امروزه به نام Spanx شناخته می شود، آن را به یک شرکت ۱ میلیارد دلاری تبدیل کرد. این ایده ناشی از ناامیدی بلیکلی از جوراب شلواری بود که مجبور بود برای کارهای قبلی بپوشد. او تجربه مد نداشت اما در مورد همه چیز از پتنت گرفته تا پارچه تحقیق کرد.
همچنین بخوانید  اهمیت کارآفرینی؛ انواع، مزایا و سبک ها

انگیزه های کارآفرینان موفق

وقتی تعداد زیادی از کارآفرینان در جهت مخالف فعالیت می‌کنند، چه انگیزه‌ای باعث می‌شود کارآفرینان سرمایه‌گذاری کنند؟ اگرچه الهام هر فرد متفاوت و منحصر به فرد است، بسیاری از کارآفرینان توسط یک یا چند مورد از انگیزه های زیر تحریک می شوند:

  • خودمختاری: کارآفرینان افرادی هستند که می خواهند رئیس خود باشند، اهداف خود را تعیین کنند، پیشرفت خود را کنترل کنند و کسب و کار خود را هر طور که می خواهند اداره کنند. آنها می دانند که موفقیت یا شکست کسب و کارشان به آنها بستگی دارد، اما این مسئولیت را به عنوان یک بار نمی بینند. در عوض، این نشانگر آزادی آنهاست.
  • هدف: بسیاری از کارآفرینان چشم انداز روشنی از آنچه می خواهند به انجام برسانند دارند و خستگی ناپذیر برای تحقق آن تلاش خواهند کرد. آنها واقعاً بر این باورند که محصول یا خدماتی دارند که خلاء را پر می کند و با یک تعهد یک جانبه مجبور به ادامه دادن به جلو هستند. آنها از رکود متنفرند و ترجیح می دهند در حین حرکت رو به جلو شکست بخورند تا اینکه در بی تحرکی دچار ضعف شوند.
  • انعطاف پذیری: همه افراد با سفتی فرهنگ سنتی سازمانی سازگار نیستند. کارآفرینان اغلب به دنبال این هستند که خود را از این محدودیت‌ها رها کنند، تعادل بین کار و زندگی بهتری پیدا کنند ، یا در زمان‌ها و به روش‌هایی کار کنند که ممکن است غیر متعارف باشد. این بدان معنا نیست که آنها ساعت های کمتری کار می کنند. اغلب، به ویژه در مراحل اولیه رشد یک کسب و کار ، طولانی تر و سخت تر کار می کنند. بلکه، آنها به گونه ای کار می کنند که برای آنها غریزی است.
  • موفقیت مالی: بیشتر کارآفرینان متوجه می‌شوند که یک شبه میلیاردر نمی‌شوند، اما این بدان معنا نیست که آنها علاقه‌ای به پتانسیل کسب درآمد از یک کسب ‌و کار بسیار موفق که کنترل کامل آن را دارند، ندارند. برخی می خواهند یک شبکه ایمنی مالی برای خود و خانواده خود ایجاد کنند، در حالی که برخی دیگر به دنبال کسب سود هنگفت با ایجاد چیز بزرگ بعدی هستند.
  • میراث: کارآفرینان اغلب با تمایل به ایجاد چیزی که از آنها بیشتر است هدایت می شوند. برخی دیگر می خواهند برندی را توسعه دهند که عمر طولانی داشته باشد و به یک موسسه تبدیل شود. برخی می خواهند منبع درآمد و امنیت را به ورثه خود منتقل کنند. همچنین کارآفرینانی وجود دارند که امیدوارند تأثیری ماندگار در جهان بگذارند و نوآوری را پشت سر بگذارند که زندگی مردم را به نحوی ملموس بهبود بخشد.
همچنین بخوانید  آینده پژوهی: یک استراتژی کسب و کار رو به رشد

توصیه های کارآفرینان موفق

اگر به این فکر می کنید که آیا کارآفرین شوید، ابتدا مشخص کنید که کدام یک از محرک های فوق به عنوان نیروهای هدایت کننده شما عمل می کنند. سپس، در نظر بگیرید که آیا ویژگی‌ها و ویژگی‌های شخصیتی خاصی دارید که به شما امکان می‌دهد به عنوان یک کارآفرین پیشرفت کنید. در اینجا آنچه بنیانگذاران شرکت و رهبر کسب و کار در مورد آنچه که فکر می کنند یک کارآفرین واقعا موفق را می سازد آمده است:

  1. کارآفرینی هسته اصلی رویای آمریکایی است. این در مورد ایجاد مسیرهای جدید ، در مورد ایمان به خود، مأموریت خود و الهام بخشیدن به دیگران برای پیوستن به شما در سفر است. چیزی که کارآفرینان را متمایز می کند اراده، شجاعت و گاهی اوقات بی پروایی برای انجام آن است.  درک هاتسون، شریک مدیریت  Morgan Creek Strategies
  2. کارآفرینی به دنبال یک راه حل است ، تمرکز بی وقفه بر حل یک مشکل یا انجام کاری به شدت متفاوت از روشی که امروز انجام می شود. با هدف انجام کاری بهتر از آنچه قبلاً انجام شده است و دائماً به دنبال بهبود است. بلیک هاچیسون، مدیرعامل فلیپا
  3. کارآفرینی… گرسنگی مداوم برای بهتر کردن اوضاع و این ایده است که شما هرگز از وضعیت موجود راضی نیستید. دبی رکسرزاده، بنیانگذار و مدیر عامل  Rachel’s Kitchen
  4. در هسته خود، یک طرز فکر است. یک روش تفکر و عمل. این در مورد تصور راه های جدید برای حل مشکلات و ایجاد ارزش است . اساساً، کارآفرینی در مورد … توانایی تشخیص و تجزیه و تحلیل روشمند یک فرصت و در نهایت، به دست آوردن ارزش است. بروس باخنهایمر، استاد بالینی مدیریت و مدیر اجرایی آزمایشگاه کارآفرینی در دانشگاه پیس
  5. موفق ترین کارآفرینان آنهایی هستند که دارای قدرت هستند . سخاوت از پشتکار، اشتیاق و انعطاف تشکیل شده است. این اشتیاق برای دستیابی به اهداف بلندمدت، شجاعت تلاش مجدد در مواجهه با طرد شدن، و اراده برای انجام کاری بهتر از آنچه قبلا انجام شده است است. موفق‌ترین کارآفرینان معمولاً کارآفرینانی هستند. آنها تا زمانی که از اهداف خود فراتر نرسند تسلیم نمی‌شوند. وقتی شرایط سخت می‌شود و آن‌ها زمین می‌خورند، کارآفرینان سخت‌گیر بلافاصله به عقب برمی‌گردند و دوباره تلاش می‌کنند.»  دبورا سوینی، معاون و مدیر کل شرکت  Deluxe Corp.
  6. توانایی گوش دادن ، چه به نظرات مشتریان و چه کارمندان، نیز جزء لاینفک موفقیت است. در حالی که شما باید اعتماد به نفس داشته باشید تا انتخاب های خود را انجام دهید، هنوز هم بسیار مهم است که از افرادی که می خواهید نیازهای آنها را برآورده کنید، جدا نشوید. تیرات کامدار، مدیر کل لوکس در  eBay
  7. کارآفرین بودن مانند رفتن به سرزمینی ناشناخته است. به ندرت مشخص است که چه کاری باید انجام دهید، و زمانی که با مشکل مواجه می شوید باید خیلی به خودتان تکیه کنید. روزهای زیادی وجود دارد که احساس می کنید همه چیز هرگز درست نمی شود و ماه های بی پایان با ضرر کار می کنید. شما باید بتوانید احساساتی را که به تنهایی به وجود می‌آیند، تحمل کنید. آماندا آستین، بنیانگذار و رئیس فروشگاه کوچک مینیاتورها
  8. برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، باید اشتیاق به یادگیری داشته باشید از مشتریان، کارمندان و حتی رقبا. جیمز بدال، رئیس و مدیر عامل شرکت بره متال استاندارد
  9. کارآفرینی اساساً هنر و علم ساختن سیستم‌های سودآور برای کمک به مردم به شیوه‌هایی است که سایر سیستم‌ها این کار را نمی‌کنند. شایستگی اصلی کارآفرین، هوش تجاری یا توانایی بازاریابی نیست، بلکه همدلی است – توانایی درک احساسات و نیازهای دیگران . لوگان آلک، CPA  و مالک  Money Done Right
  10. کارآفرین موفق بودن به معنای رهبر خوب بودن نیز هست . رهبری توانایی رساندن افراد به جایی است که می خواهند شما را دنبال کنند، نه اینکه احساس کنند مجبور هستند شما را دنبال کنند. این نیاز به سرمایه گذاری شخصی روی تیم شما دارد. آنها باید بدانند که شما نه تنها آنها را مسئول می‌خواهید و آنها را به سمت بهتر شدن سوق می‌دهید، بلکه در مواقعی که در حال تلاش هستند مراقب آنها نیز باشید. معامله ای نیست. این یک رابطه است. استیو شواب، بنیانگذار و مدیر عامل کاساگو
همچنین بخوانید  یک رویکرد استراتژیک برای مدیریت خود و دیگران

چگونه یک کارآفرین شویم

  • هیچ راه واحدی برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق وجود ندارد. بسیاری از آن‌ها می‌توانند به داشتن مهارت‌ها، طرز فکر و ایده‌های مناسب در زمان مناسب برای طنین‌اندازی با عموم برگردد. با این حال، چند کار وجود دارد که می توانید انجام دهید تا شانس خود را برای شروع یک کسب و کار پر رونق افزایش دهید.
  • ایده مناسب را پیدا کنید. کارآفرینی فقط یافتن یک ایده سودآور نیست. این در مورد یافتن کسی است که به دنبال آن اشتیاق دارید. تقریباً هر صنعتی جایی برای کارآفرینان جدید دارد و شناسایی موضوعی که بیشتر به آن اهمیت می‌دهید می‌تواند شما را برای ادامه مسیر تشویق کند.
  • برای کسب و کار خود برنامه ای تهیه کنید. گفتن اینکه می خواهید یک کسب و کار راه اندازی کنید کافی نیست. شما همچنین نیاز به یک برنامه محکم برای چگونگی انجام این کار دارید. یک طرح تجاری می تواند به تقویت اهداف مالی که می خواهید برسید کمک کند. همچنین می‌تواند به شما بگوید که چگونه به آنها دسترسی پیدا کنید و در عین حال سرمایه‌گذاران بالقوه را برای تامین مالی سرمایه‌گذاری خود ترغیب کنید.
  • مشتریان خود را مشخص کنید. بسیاری از کسب و کارها بدون ارائه خدمات به مشتریان یا مشتریان موفق نمی شوند. بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها برای همه افراد به یک اندازه جذاب نیستند، اما می‌توانید قبل از باز کردن درهای خود، علاقه به ایده خود را بسنجید. اطلاعات جمعیتی افرادی که بیشتر به کسب و کار شما علاقه مند هستند می تواند به شما در تصمیم گیری های دیگری مانند مکان فروشگاه و خرید آگهی کمک کند.
  • ایده خود را بفروشید حتی اگر محصول یا خدمات شما در میان دوستان، خانواده یا انجمن های آنلاین مورد توجه قرار گرفته باشد، این حجم نمونه کوچکی است. شما باید درک درستی از افکار عمومی داشته باشید. بازاریابی ایده خود در مکان های مناسب و برجسته کردن آنچه آن را از رقبا متمایز می کند می تواند به جذب افراد به سمت کسب و کار شما کمک کند.
  • با دیگران در زمینه کاری خود آشنا شوید. به احتمال زیاد افرادی در صنعت شما وجود دارند که تخصص آنها در زمینه های خاص می تواند برای کسب و کار نوپا شما مفید باشد. شبکه‌سازی مناسب می‌تواند شما را به افرادی متصل کند که می‌توانید از آن‌ها دانش ارزشمندی کسب کنید یا حمایت پولی به دست آورید.

جمع بندی

یک کارآفرین موفق راه آسانی نیست. اغلب ممکن است کار سخت، نبوغ و پشتکار بسیار بیشتری نسبت به کار معمولی ۹ به ۵ نیاز داشته باشد و در عین حال در درازمدت به نتیجه نرسد. با این حال، موفقیت به عنوان یک کارآفرین می‌تواند یکی از ارزشمندترین تجربیات باشد، زیرا شما این کار را طبق شرایط خودتان انجام می‌دهید و در عین حال بر جامعه تأثیر می‌گذارید. برای بسیاری، این پاداش ها بسیار ارزشمند است. هرگز تضمینی وجود ندارد که یک ایده موفق شود، اما همچنان افراد زیادی را خواهید دید که کسب و کار خود را راه اندازی می کنند. از این گذشته، شکست به همان اندازه نامشخص است.

انتهای مطلب/ منبع