کسب و کار در مسیر صحیح و اساسی ...

Dropshipping یک مدل کسب و کار خرده فروشی آنلاین است که در آن خرده فروش نیازی به نگهداری موجودی اقلامی که می فروشد ندارد. اگر عاشق فروش هستید اما فکر نگهداری و پرداخت ویترین فروشگاه، انبار و سایر هزینه‌های سربار را از خود دور کرده‌اید، dropshipping می‌تواند راه‌حلی برای شما باشد.

Dropshipping یک مدل کسب و کار است که عمدتاً توسط خرده فروشان کسب و کار الکترونیکی استفاده می شود که خود موجودی را ذخیره نمی کنند. این یک روش تکمیلی است که در آن خرده‌فروش سفارش‌هایی را برای محصولات فهرست‌شده در فروشگاه دریافت می‌کند و سپس برای ارسال به تامین‌کننده ارسال می‌شود.

این یک موقعیت برد-برد هم برای خرده فروشان و هم برای تامین کنندگان است، زیرا آنها می توانند فقط بر فرآیند کسب و کاری که در آن تخصص دارند تمرکز کنند. خرده فروشان می توانند روابط با مشتری را پرورش دهند و تامین کنندگان موجودی را حفظ کرده و محصولات را ارسال کنند. Dropshipping در سطح جهانی توسط عمده فروشان و تولید کنندگان برای فروش محصولات خود استفاده می شود.

Dropshipping برای کارآفرینان جدید عالی است

Dropshipping  یک مدل کسب و کار عالی برای کارآفرینانی است که در فروش خوب هستند زیرا نیازی به نگرانی در مورد نگهداری انبار یا حمل و نقل ندارند. آنها فقط باید تامین کننده مناسب را با فرآیندهای مناسب برای ارسال سفارشات انتخاب کنند و سپس آنها می توانند به تمرکز بر روی موارد زیر برگردند:

  • ایجاد یک فروشگاه آنلاین عالی
  • یافتن محصولات محبوب برای فهرست کردن در فروشگاه خود
  • ترافیک زیادی را به سمت فروشگاه هدایت می کند
  • تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان و سپس مشتریان تکراری

Dropshipping چگونه کار می کند؟

فرآیند dropshipping شامل چهار مرحله ساده است:

  • مشتری به خرده فروش سفارش می دهد.
  • خرده فروش سفارش را پردازش می کند و آن را به تامین کننده ارسال می کند.
  • تامین کننده سفارش را در انبار خود انجام می دهد.
  • تامین کننده سفارش را برای مشتری ارسال می کند.

اگر مشتری از محصولی که دریافت می کند راضی باشد، همه چیز خوب است. خرده فروش باید از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) برای ایجاد رابطه و تشویق سفارشات آتی استفاده کند. اما زمانی که مشتری از محصول راضی نباشد و بخواهد آن را برگرداند، عوارض ایجاد می شود.

مزایا و معایب Dropshipping

هر مدل کسب و کار مزایا و معایبی دارد. بیایید به جوانب مثبت و منفی دراپ شیپینگ بپردازیم تا ببینیم آیا با مدل کسب و کار شما مطابقت دارد یا خیر.

مزایای Dropshipping

  • هزینه های راه اندازی کمتر به عنوان یک کسب و کار dropshipping، نیازی به سرمایه گذاری زیادی در اجاره یک فروشگاه، انبار کردن موجودی یا پرداخت هزینه به کارکنان ندارید. تنها چیزی که نیاز دارید یک فروشگاه آنلاین است که در آن بتوانید مشتریان را هدایت کرده و محصولات خود را بفروشید. این فروشگاه آنلاین می تواند وب سایت شما یا در پلتفرم های کسب و کار الکترونیک مانند آمازون باشد.
  • آسان برای شروع. زمانی که نیازی به تهیه، نگهداری و عرضه محصولات نداشته باشید، راه اندازی یک کسب و کار الکترونیک بسیار آسان تر می شود. شما می توانید در کمتر از ۱۵ دقیقه یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید. راه‌اندازی فرآیندهای پس‌زمینه مانند پذیرش سفارش‌ها، پردازش سفارش‌ها، ارسال به تامین‌کننده و پذیرش و پرداخت‌ها ممکن است چند روز بیشتر طول بکشد. اما وقتی آن را با راه اندازی یک فروشگاه خرده فروشی فیزیکی مقایسه می کنید، شروع عملیات dropshipping بسیار آسان تر است.
  • بدون مدیریت موجودی با  dropshipping لازم نیست نگران نگهداری موجودی، حمل و نقل و بازگشت و غیره باشید.
  • انعطاف پذیری در عملیات کسب و کار از آنجایی که عملیات کامل شما آنلاین است، می توانید آن را از هر کجا تنظیم کنید. تنها چیزی که نیاز دارید یک لپ تاپ و یک اتصال اینترنتی خوب است.
  • انعطاف پذیری در ارائه محصول از آنجایی که خودتان موجودی را نگهداری نمی کنید، تنوع بخشیدن به محصولات دیگر بسته به تقاضا بسیار آسان تر است.
  • مقیاس پذیری از آنجایی که تنها کاری که انجام می دهید تبلیغات و پذیرش سفارشات است، افزایش مقیاس عملیات بسیار آسان تر است. تنها چیزی که نیاز دارید یک پلت فرم قوی است که بتواند ترافیک را مدیریت کند و سفارشات را بپذیرد. این تامین کننده است که باید نگران حمل و نقل و برگشت باشد، بنابراین مراقب باشید تامین کننده ای را انتخاب کنید که بتواند به سرعت با رشد کسب و کار شما افزایش یابد.

محدودیت های Dropshipping

بسیاری از عواملی که دراپ شیپینگ را به یک پیشنهاد کسب و کار پرسود تبدیل می‌کنند دارای اشکالاتی نیز هستند. قبل از اینکه به راه اندازی dropshipping متعهد شوید، حتما این موارد را در نظر بگیرید.

  • رقابت بالا به دلیل موانع کمتر برای ورود، رقابت در کسب و کار dropshipping بسیار زیاد است. تعداد زیادی از کسب و کارها ممکن است محصولی مشابه شما ارائه دهند. محصول نمی تواند یک عامل متمایز کننده باشد، بنابراین برای برجسته شدن باید روی چیزهایی مانند تجربه مشتری تمرکز کنید.
  • کنترل کمتری بر موجودی و حمل و نقل از آنجایی که این تامین کننده است که مسئول نگهداری انبار و حمل و نقل محصولات است، شما کنترل زیادی روی در دسترس بودن محصول یا کیفیت آن ندارید.
  • حاشیه کم از آنجایی که رقابت سختی در بازار وجود دارد، حاشیه ها برای مشاغل dropshipping بسیار کم است. برای کسب سود خوب باید بر روی حجم کار کنید.
  • سفارشی سازی های محدود از آنجایی که شما مسئول ارسال محصولات به مشتریان نیستید، در موقعیتی نیستید که محصولات را سفارشی کنید یا خدمات ارزش افزوده را برای بهبود تجربه مشتری ارائه دهید.
  • پشتیبانی مشتری چالش برانگیز همانطور که قبلا ذکر شد، زمانی که مشتری از محصول دریافتی راضی باشد، همه چیز خوب است. با این حال، در لحظه ای که آنها نیاز به بازگرداندن یا تعویض محصول دارند، هماهنگی بازگشت با تامین کننده به گونه ای دشوار می شود که مشتری را راضی نگه دارد.

آیا Dropshipping برای شما مناسب است؟

شروع و راه اندازی یک کسب و کار dropshipping آسان است. با این حال، برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا dropshipping برای شما مناسب است، باید به چیزهای زیادی فکر کنید:

  1. آیا طرز فکر درستی برای راه اندازی کسب و کار خرده فروشی دارید؟
  2. آیا حاضرید زمان لازم را برای موفقیت اختصاص دهید؟
  3. آیا ایده کسب و کار خود را آزمایش کرده اید؟
  4. آیا منابع و مهارت های لازم برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین را دارید؟
  5. آیا آماده هستید که در حین حرکت یاد بگیرید و کسب و کار خود را بر این اساس بهینه کنید؟

انتهای مطلب/ منبع