کسب تجربه یک ماجراجویی انفرادی نیست و یادگیری از بهترین ها، میانبری است که بسیاری از افراد کمتر از آن استفاده می کنند. برای صاحبان مشاغل و مدیرانی که به دنبال کمک باشند، باید با یک مشاور کسب و کار قابل اعتماد کار کنند و از آنها یاد بگیرند . کسانی که بسیار عاقل‌تر هستند از نحوه کار مشاوران و مهارت‌های مشاور کسب ‌و کار آنها را برای یک شرکت بسیار ارزشمند می‌کند تا بتوانند از اتخاذ چنین مهارت‌هایی بهره ببرند.

دلایل کلیدی برای استخدام مشاوران

استفاده از کمک های خارجی می تواند یک تجربه ارزشمند برای هر سازمانی باشد. مشاوران با مجموعه‌ای از مشتریان کار می‌کنند، چندین شرکت را مدیریت می‌کنند. نمای کلی آنها از اکوسیستم کسب و کار بینش هایی را در مورد اینکه چه چیزی کار می کند و چه چیزی کار نمی کند ارائه می دهد.

کسب و کارهای فناوری می توانند از مشاوران غیر فناوری بهره مند شوند. راه اندازی یک کسب و کار به ندرت فقط مربوط به فناوری است. استخدام، نام کسب و کار، بازاریابی، فروش، توسعه کسب و کار، موقعیت یابی، قیمت گذاری، ساخت قیف های موفق، روابط عمومی، شبکه، حقوقی، و امور مالی در میان بسیاری دیگر وجود دارد. در اینجا ۱۰ مهارت برتر مشاور کسب و کار که شرکت شما می تواند از آنها بهره مند شود آورده شده است:

۱.مهارت های تفکر خلاق

بسیاری از مشکلات تجاری منحصر به فرد برای شرکت های در حال رشد پیش می آید. برخی در نقطه‌ای به یک پلاتو برخورد می‌کنند و برای تأیید خلاقانه این مشکلات و ادامه مقیاس‌پذیری، به مشاوره خارجی نیاز دارند. این مشکلات، هر چند منحصر به فرد هستند، باید از منظری خلاقانه بررسی شوند، زیرا اکثر آنها فاقد داده ها یا مطالعات موجود هستند که شما را در تصمیم گیری راهنمایی کند.  مهارت های تفکر خلاق شما به شما کمک می کند:

  • موقعیت ها و مشکلات خود را تجزیه و تحلیل کنید
  • طرحی با اهداف روشن بسازید
  • ایده های خارج از جعبه را کشف کنید
  • راه حل های مرتبط برای یک مشکل خاص ارائه دهید
  • راه حل ها را به طور موثر برقرار کنید

۲. مهارت حل مسئله

توانایی مقابله با موقعیت‌های دشوار که معمولاً غیرمنتظره و ماهیت پیچیده هستند، چیزی است که حل‌کننده‌ها دارند. چیزی که بیشتر مشاوران تجاری را موثر می کند، تمایل ذاتی آنها برای حل مشکلاتی است که دیگران تا حد امکان از آنها دوری می کنند.  برای اینکه در حل مسئله عالی باشید، به ذهنی تحلیلی نیاز دارید که در تفکر انتقادی ، سازماندهی ایده ها و شناسایی الگوها و همچنین یادداشت جزئیات خوب باشد . این یکی از ویژگی‌های مشترک مشاوران و صاحبان کسب و کار است. زیرا اکثر اوقات، کسانی که تصمیم به راه‌اندازی یا راه‌اندازی یک شرکت گرفته‌اند، کسانی هستند که به مشکلی فکر می‌کنند که می‌خواهند حل کنند.

همچنین بخوانید  5 دلیل برای استخدام مشاور بازاریابی املاک و مستغلات

شما می توانید مراحل زیر را برای تقویت مهارت های حل مسئله خود انجام دهید:

  • روی راه حل تمرکز کنید نه مشکل
  • روش‌هایی را برای تعریف واضح مشکل تطبیق دهید
  • کارها را ساده کنید
  • تا آنجا که ممکن است راه حل ها را فهرست کنید
  • جانبی فکر کنید
  • از زبانی استفاده کنید که امکان ایجاد کند

با پرورش مهارت های حل مسئله و تشویق آن در میان گروه اصلی خود در محل کار، می توانید به نگرانی های مشتری خود به طور موثرتری رسیدگی کنید.

۳. مهارت های ارتباطی

حدودا  60 درصد از شرکت ها استراتژی بلندمدتی برای ارتباطات داخلی خود ندارند. هنگامی که کانال های ارتباطی شکسته یا بی اثر می شوند، عملیات کسب و کار لنگ می زند. وقتی همه ذینفعان یک شرکت برای ارتباطات مناسب ارزش قائل شوند، نتایج زیر را به همراه دارد:

  • روابط قوی تر
  • نوآوری های بیشتر
  • فرآیندهای تیم کارآمد
  • تجربه مشتری بهتر
  • رشد و شفافیت

مشاوران باید ارتباطاتی عالی باشند تا مشتری را با موفقیت به ارمغان بیاورند. این کار مستلزم مدیریت تیم ها، ارائه سخنرانی و هماهنگی است. عدم انجام این کار ممکن است باعث رکود پروژه یا خروج مشتری شود.

۴.  مهارت های مذاکره

در حالی که می توانید یاد بگیرید که چگونه با اضافه کاری مذاکره کنید، موفق ترین معاملات اغلب زمانی اتفاق می افتد که یک مذاکره کننده عالی را درگیر کنید. چیزی که یک مذاکره کننده بزرگ را از بقیه جدا می کند تجربه است. داشتن مهارت های مذاکره موثر ارتباط زیادی با مهارت های ارتباطی افراد دارد. کسانی که در مذاکره باتجربه هستند می دانند چگونه کلمات مناسب را در زمان مناسب بیان کنند. فرد باید بداند که چگونه یک پیشنهاد را به گونه ای بسته بندی کند که برای همه طرف ها جذاب باشد، اما در واقع برای شما مطلوب تر باشد.

۵. مهارت های فروش و بازاریابی

یادگیری در مورد فروش و بازاریابی زمانی یک نیاز می شود، که کسانی که در گذشته با آنها کار کرده اید نتوانند تعهدات اساسی خود را انجام دهند .اگرچه فروش فعالیتی متفاوت از بازاریابی است، مهارت‌های فروش و مهارت‌های بازاریابی شما اغلب در هم تنیده می‌شوند، زیرا هر دو حول محور متقاعد کردن مشتریان بالقوه می‌چرخند تا چنان به محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهید علاقه مند شوند تا جایی که واقعاً خرید کنند.

همچنین بخوانید  مشاوره چیزی فراتر از مشاوره دادن است!

۶. مهارت های مدیریت مالی

تخصیص منابع برای هزینه های عملیاتی بدون غفلت از هزینه های سربار و ریسک های بالقوه نیازمند مهارت های جدی مدیریت مالی است. همه کسب و کارها این تجمل را ندارند که تیمی از کارشناسان مالی را استخدام کنند که بتوانند این جنبه از کسب و کار را مدیریت کنند.  مشاوران مالی داده های گذشته را بررسی می کنند و پیش بینی های آینده را مطالعه می کنند و همچنین برنامه های سرمایه گذاری را ایجاد می کنند.

۷.  مهارت های برنامه ریزی استراتژیک

افراد انفرادی باید از ابتدا مانند یک تیم ۱۰ نفره فکر کنند . برنامه ریزی استراتژیک به این روش، کسب و کار را برای موفقیت در موقعیت قرار می دهد. مطالعات نشان می دهد که ۹۵ درصد از یک نیروی کار معمولی استراتژی سازمانی خود را درک نمی کنند. بسیاری از سازمان ها در به کارگیری یک رویکرد استراتژیک در جهت آینده خود شکست می خورند که منجر به انتقال مشکل و ناهماهنگی در بین اعضای تیم می شود.

۸. مهارت های مدیریت

به گفته رابرت کاتز روانشناس آمریکایی، سه نوع مهارت مدیریتی اساسی وجود دارد که عبارتند از:

  • مهارتهای فنی
  • مهارت های مفهومی
  • مهارت های انسانی یا بین فردی

مهارت‌های فنی یا رهبری فنی به توانایی مدیر برای استفاده از ماشین‌ها و نرم‌افزارها، ابزارهای تولید و سایر تجهیزات و همچنین مهارت‌های لازم برای کمک به سایر جنبه‌های مدیریت یک کسب و کار اشاره دارد. مدیرانی که می‌توانند تصویر بزرگ‌تر را ببینند و بر این اساس راه‌حل‌هایی طراحی کنند، مهارت‌های مفهومی دارند.

مهارت های بین فردی در برقراری ارتباط و ایجاد انگیزه در کارکنان شما بسیار مهم است . این نوع خاص از مهارت های مدیریتی، ارزش منابع انسانی یک شرکت را زمانی که به درستی تقویت شود، به حداکثر می رساند. مهارت های بین فردی آن چیزی است که مدیران را قادر می سازد تا به طور موثر با کارکنان خود ارتباط برقرار کنند. اگر مدیران رابطه سالمی با کارکنان خود داشته باشند، کارکنان انگیزه بالایی برای کار پیدا می کنند.

۹. مهارت های مدیریت زمان

مهارت‌های مدیریت زمان شما به شما کمک می‌کند تا از میان چندین استراتژی مدیریت زمان و چارچوب‌های بهره‌وری که می‌توانید برای مدیریت مؤثر زمان خود استفاده کنید، انتخاب کنید.  این استراتژی های مدیریت زمان معمولاً شامل مراحل زیر است:

سازمان

تعیین هدف

ارتباط

برنامه ریزی

هیئت نمایندگی

توسعه مهارت های مدیریت زمان شما ممکن است برای برخی زمان بر باشد، اما مدیران بزرگ اغلب پس از ارتقاء در یک تبلیغ کسب و کار رشد می کنند. این شما را حتی از سایر صاحبان یا مدیران کسب و کار متمایزتر می کند زیرا بهره وری بیشتری خواهید داشت، سریعتر به اهداف خواهید رسید و کار خود را کارآمدتر انجام خواهید داد.

همچنین بخوانید  شرح شغل مشاور کسب و کار

۱۰.  مهارت های روابط عمومی

چندین مشاور کسب و کار به عنوان روابط عمومی شرکت با وظایف زیر کار می کنند:

  • ارتباط نوشتاری
  • سازماندهی رویدادها
  • روابط رسانه ای
  • توسعه استراتژی های تبلیغاتی

تمام وظایف ذکر شده مستلزم آن است که یک مشاور از جمله مهارت های ارتباطی کتبی و شفاهی عالی داشته باشد. تیم های بازاریابی و تیم های روابط عمومی اغلب بدون دستورالعمل های مناسب با هم همپوشانی دارند. وظایف اصلی کارشناسان روابط عمومی شامل انتقال اخبار و داستان ها به کانال های رسانه های مختلف و در نهایت ایجاد سر و صدا در مورد محصولات یا خدمات جدید شما است.

بیشتر اوقات، استراتژی های روابط عمومی شامل میزبانی رویدادهایی مانند راه اندازی محصول یا اعلامیه های ادغام است. بدون توجه به اندازه شرکت، می تواند مسافت پیموده شده در رسانه ها را به خصوص در بلندمدت افزایش دهد. مهارت های روابط عمومی مهارت هایی هستند که می توانید با تحقیق و تفحص مناسب به دست آورید.

جمع بندی

اداره یا مدیریت یک کسب و کار نیز با کار بر روی فعالیت هایی مانند مدیریت ریسک ، فروش، بازاریابی، مذاکرات، مدیریت پروژه، حقوقی، و حسابداری و بسیاری دیگر ارتباط زیادی دارد. با چندین فعالیت و حجم کاری سنگین، شما باید بتوانید برنامه ریزی، تفویض اختیار و ارتباط با مشتریان و شرکای خود داشته باشید و همزمان چندین کار را انجام دهید. مهارت در بسیاری از جنبه ها می تواند به شما کمک کند تا این وظایف را به طور موثر انجام دهید و کار با کیفیت بالا را بدون فرسودگی انجام دهید.

با این حال، این بدان معنا نیست که شما باید تنها باشید. همیشه می توانید از خدمات مشاوره ای یک مشاور یا مشاور کسب و کار قابل اعتماد استفاده کنید که می تواند به ارائه بینش و کمک به خصوص در زمینه هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارید کمک کند.از این گذشته، عاقلانه است که مطمئن شوید هنوز هم برای تحقیق و توسعه زمان دارید که می تواند به نوآوری و گسترش کسب و کار شما کمک کند و دائماً فرصت ها و ایده ها را کشف کند.

انتهای مطلب/ منبع