کسب و کار در مسیر صحیح و اساسی ...

در دنیای کسب و کارهای کوچک، مشاوران معمولاً به عنوان یک فرد خارجی گران قیمت در نظر گرفته می شوند. اما مشاوران می توانند مهارت ها و دانشی را ارائه دهند که ممکن است در یک شرکت یا کسب و کار وجود نداشته باشد. آنها همچنین می توانند از پتانسیل پنهان یک شرکت بهره ببرند و مدل کسب و کار موجود را بهبود بخشند.

شرکت‌های بیشتری برای توسعه حضور برند خود به صورت آنلاین و چاپی، مشاوران بازاریابی را استخدام می‌کنند. صاحبان مشاغل کوچک گاهی اوقات برای تمرکز بر جنبه بازاریابی تلاش می کنند زیرا آنها بسیار مشغول تدارکات روزانه اداره یک کسب و کارهستند. اینجاست که یک مشاور بازاریابی می‌تواند دارایی بزرگی باشد، با ارائه تخصص و رهبری که کسب ‌و کار را به سطح بالاتری می‌برد.

ارائه خدمات خود به عنوان مشاور بازاریابی می تواند راهی عالی برای استفاده از مهارت ها و تجربه شما و کار بر روی یک برنامه زمانی انعطاف پذیر برای مشتریان مختلف باشد. اگر به دنبال شغلی پویا هستید، تبدیل شدن به یک مشاور بازاریابی ممکن است برای شما مناسب باشد.

مشاور بازاریابی چه می کند؟

نقش مشاور بازاریابی بررسی استراتژی بازاریابی فعلی یک شرکت یا برند و ایجاد یک استراتژی بازاریابی جدید برای کمک به رشد شرکت یا برند است. آنها همچنین مسئول اجرای استراتژی و سنجش اثربخشی آن هستند. یک مشاور بازاریابی استراتژی بازاریابی فعلی مشتری، از جمله مخاطبان هدف، پیام برند و حضور در بازار یا صنعت آن‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند. آنها سپس تعیین می کنند که چه چیزی برای ایجاد یک استراتژی بازاریابی جدید با استفاده از معیارها، داده ها و سایر اطلاعات شرکت کار می کند و چه چیزی مناسب نیست.

هنگامی که استراتژی بازاریابی جدید ایجاد شد، مشاور بازاریابی نتایج را اندازه گیری کرده و برای تعیین اثربخشی استراتژی به مشتری ارائه می دهد. این نقش شامل اجرای فرآیند کامل، از مفهوم تا تکمیل است. ارائه نتایج مورد نیاز است تا مشتریان شما بتوانند ارزش کار شما را درک کنند و بهترین بازده را از استراتژی بازاریابی جدید دریافت کنند.

مزایا و معایب راه اندازی خدمات مشاور بازاریابی چیست؟

به عنوان یک مشاور بازاریابی، می توانید از بسیاری از مزایای زندگی مشاور آزاد بهره مند شوید، از جمله برنامه کاری منعطف، فضای اداری سرگردان، و انواع وظایف مختلف به صورت روزانه. مشاور بودن به ندرت کسل کننده یا مزاحم است، زیرا اغلب با چالش ها، درخواست ها و مشکلات مختلفی برای حل مواجه هستید. اگر در یک برنامه کاری شلوغ و چندوجهی پیشرفت می کنید، این نقش ممکن است برای شما ایده آل باشد.

شما همچنین می توانید با مشتریان مختلفی، اغلب در صنایع مختلف، کار کنید و می توانید مهارت های خود را برای حمایت از مشتریان در سطوح مختلف در صنعت خود، از شرکت ها گرفته تا صاحبان مشاغل کوچک، به کار ببرید. معایبی هم دارد. مشاور بازاریابی بودن می تواند یک کار همه جانبه باشد، به خصوص اگر با مشتریان متعددی دستکاری می کنید. ممکن است در نهایت ساعت های طولانی روی استراتژی بازاریابی مشتری کار کنید یا مجبور شوید در جلسات زیادی با مشتریان شرکت کنید تا استراتژی آنها را درست انجام دهید.

شما همچنین باید صبور باشید و با مشتریان خود همکاری کنید تا با آنها اعتماد ایجاد کنید. بنابراین اگر با همکاری مشترک با دیگران یا مدیریت موثر زمان خود مشکل دارید، ممکن است این نقش چالش برانگیز برای شما باشد.

برای اینکه یک مشاور بازاریابی باشید به چه مهارت ها و پیشینه ای نیاز دارید؟

همچنین بخوانید  5 دلیل برای ایجاد انگیزه در کارمندان

به عنوان یک مشاور بازاریابی، باید ترکیبی از مهارت های نرم و مهارت های فنی برای برقراری ارتباط موثر با مشتریان خود داشته باشید.

مهارتهای فنی

از نظر مهارت های فنی و پیشینه تحصیلی، ممکن است مدرک کارشناسی در بازاریابی، ارتباطات، تجارت یا MBA با تمرکز بر بازاریابی داشته باشید. در حالت ایده آل، شما یک نمونه کار خواهید داشت که تجربه بازاریابی شما را به نمایش می گذارد، از جمله پروژه های موفق و استراتژی هایی که ایجاد کرده اید. همچنین ممکن است در زمینه خاصی از بازاریابی، مانند تجربه کار برای شرکت های انرژی پاک یا ایجاد استراتژی برای فروشگاه های خرده فروشی آنلاین، تخصص داشته باشید. اگر دیجیتال تخصص و تمرکز شما باشد، ممکن است خود را به عنوان یک مشاور بازاریابی دیجیتال معرفی کنید.

شما همچنین ممکن است در فرآیند بازاریابی تخصص داشته باشید، از جمله:

  • کپی رایتینگ و ارتباط
  • نام تجاری
  • بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
  • سئو
  • بازاریابی آنلاین
  • نرم افزارهای اتوماسیون بازاریابی مانند HubSpot، Eloqua و Marketo
  • تبلیغات چاپی یا تلویزیونی
  • روابط عمومی
  • مهارت های مایکروسافت اکسل، پاورپوینت، آفیس

مهارت های نرم

مهارت‌های نرم انتقادی برای مشاور بازاریابی شامل تفکر خلاق، تفکر انتقادی، مهارت‌های درون فردی و توانایی برقراری ارتباط تجزیه و تحلیل داده‌محور به مشتریان است. یک مشاور بازاریابی موثر نیز مشارکتی و تیم محور خواهد بود و تمایل دارد در داستان شرکت شما و مخاطبان هدف شرکت کند.

بسیاری از مشاوران بازاریابی موفق مهارت‌های همدلانه قوی دارند و می‌توانند به طور موثر به مشتریان گوش دهند تا تعیین کنند کدام استراتژی برای آنها بهتر عمل می‌کند. از بسیاری جهات، این نقش مستلزم آن است که شما پیامی را که شرکت در گذشته به مشتریانش گفته است، بپذیرید و بفهمید که چگونه می توانید این پیام را بهبود ببخشید. مهارت های خوب گوش دادن و همکاری به شما کمک می کند تا این کار را به طور موثر انجام دهید. داشتن ترکیبی از این مهارت‌های فنی و نرم به‌عنوان مشاور بازاریابی، تضمین می‌کند که می‌توانید یک استراتژی بازاریابی دقیق ایجاد کنید که سبد کسب و کار و اهداف شرکت را در نظر بگیرد.

وظایف معمول یک مشاور بازاریابی چیست؟

از یک مشاور بازاریابی انتظار می رود که با یک شرکت یا برند تعامل داشته باشد و راه های جدیدی را شناسایی کند که می تواند با مشتریان جدید و فعلی ارتباط برقرار کند. شما بازاریابی موجود در شرکت، از جمله رسانه های اجتماعی، تبلیغات و برنامه های پاداش مصرف کننده را ارزیابی خواهید کرد تا اثربخشی آنها را از نظر ایجاد فروش و دستیابی به مخاطب هدف تعیین کنید. شما همچنین مسئول شکل‌ دهی برند جدید، هویت برند و مخاطبان هدف شرکت خواهید بود. می‌توانید به استراتژی موجود اضافه کنید، عناصر را حذف کنید یا یک استراتژی کاملاً جدید به مشتری ارائه دهید.

به عنوان یک مشاور بازاریابی، به بهبود تعامل مشتری با برند از طریق رسانه های اجتماعی، از جمله ایجاد کمپین های رسانه های اجتماعی برای برند کمک خواهید کرد. شما همچنین کمپین های بازاریابی ایمیل و رسانه های اجتماعی و همچنین تبلیغات آنلاین را با استفاده از SEO (بهینه سازی موتور جستجو) مدیریت خواهید کرد.

یکی دیگر از مسئولیت های کلیدی، ردیابی و نظارت بر تجزیه و تحلیل بازاریابی برای تعیین هر نقطه درد در استراتژی بازاریابی، یا زمینه هایی است که می تواند بهینه سازی شود. به عنوان بخشی از این بررسی لازم، ممکن است مجبور شوید آموزش بازاریابی دیجیتال آنلاین را به کارکنان ارائه دهید تا پس از ادامه کار، بتوانند استراتژی را به تنهایی مدیریت کنند. در موارد نادر، به عنوان یک مشاور بازاریابی، ممکن است از شما خواسته شود که در صورت بروز مشکل یا حادثه ای که بر برند یا شهرت شرکت تأثیر منفی می گذارد، کنترل آسیب را برای شرکت انجام دهید.

همچنین بخوانید  نقش ها، مسئولیت ها، مهارت های مورد نیاز مشاور بازاریابی

چرا شرکت ها مشاور بازاریابی استخدام می کنند؟

اگر یک شرکت در تلاش برای انجام درست بازاریابی دیجیتال و ایجاد مخاطب آنلاین برای محصول خود باشد، به دنبال یک مشاور بازاریابی دیجیتال خواهد بود. آنها ممکن است به یک استراتژی بازاریابی با اهداف کوتاه مدت و بلند مدت نیاز داشته باشند تا بتوانند رشد کنند و پیشرفت کنند.

شرکت‌ها در صورت نیاز به پشتیبانی با نظارت بر معیارهای کلیدی برای تعیین موفقیت استراتژی بازاریابی خود، از ترافیک روزانه در وب‌سایت خود گرفته تا تعامل با رسانه‌های اجتماعی و سرنخ‌های بالقوه، یک مشاور بازاریابی استخدام می‌کنند. آنها همچنین ممکن است متوجه شوند که بین کارکنانشان شکافی در دانش وجود دارد و برای رفع این شکاف به آموزش بازاریابی دیجیتال نیاز دارند.

برخی از شرکت‌ها مشاور بازاریابی را استخدام می‌کنند زیرا می‌خواهند ارتباط خود را با مشتریان فعلی بهبود بخشند و احساس می‌کنند زمان آن فرا رسیده است که برای جذب مشتریان جدید به بازارهای جدید نیز گسترش یابند. مشاوران بازاریابی اغلب مهارت ها و تجربیاتی را ارائه می دهند که در یک شرکت یا سازمان وجود ندارد و می توانند دیدگاهی بیرونی در مورد چالش ها یا مسائل موجود در شرکت ارائه دهند. آنها دیدگاه جدیدی را ارائه می دهند که بسیاری از شرکت ها برای بهبود عملکرد خود و گسترش به بازارهای جدید به آن نیاز دارند.

مشاوران بازاریابی معمولا چقدر درآمد دارند؟

مشاوران بازاریابی اغلب بر اساس تجربه خود در این صنعت حقوق دریافت می کنند. به گفته Neuvoo، اگر یک تا سه سال تجربه داشته باشید، ممکن است حدود ۳۰۰۰۰ دلار کانادا درآمد داشته باشید. اگر ۴-۶ سال تجربه داشته باشید، ممکن است حدود ۵۰۰۰۰ دلار کانادا درآمد داشته باشید و اگر ۷-۱۰ سال تجربه داشته باشید، ممکن است حدود ۷۰۰۰۰ دلار کانادا در سال درآمد داشته باشید. کهنه سربازان این صنعت، با ۱۵ سال تجربه به علاوه، می توانند تا ۹۰۰۰۰ دلار کانادا در سال درآمد کسب کنند.

با این حال، برخی از مشاوران بازاریابی بر اساس مشتری و میزان کار مورد نیاز برای پروژه هزینه می گیرند. آنها ممکن است ساعت یا روز شارژ کنند تا مطمئن شوند که برای کار خود درآمد کافی دارند. بنابراین، برای مثال، اگر می‌خواهید ۶۵۰۰۰ دلار حقوق دریافت کنید، اگر ۲۶۰ روز در سال کار می‌کنید، باید روزی ۲۵۰ دلار برای تعطیلات آخر هفته و غیره کار کنید، یا ۳۱.۲۵ دلار در ساعت برای هشت ساعت کار. روز کاری. همچنین می‌توانید هزینه‌های سربار خود، مانند حمل‌ونقل، فضای اداری، یا سایر هزینه‌های مربوط به کسب‌وکار را در نظر بگیرید و این را به هزینه روزانه یا ساعتی خود اضافه کنید تا مطمئن شوید که هزینه‌های خود را به عنوان مشاور پوشش می‌دهید.

چگونه مشاور بازاریابی شوید؟

اکنون که همه چیز را در مورد کارهایی که یک مشاور بازاریابی انجام می دهد آموخته اید، ممکن است از خود بپرسید که چگونه می توانید خدمات خود را در این نقش ارائه دهید. تبدیل شدن به یک مشاور بازاریابی می تواند راهی عالی برای ایجاد فرصت های شخصی و استفاده مناسب از مهارت های خود باشد. اگرچه ممکن است پیشینه و مهارت‌های لازم را داشته باشید، شروع به‌عنوان یک مشاور بازاریابی و حفظ حرفه‌تان چند مرحله کلیدی دارد.

همچنین بخوانید  10 راز روانی برای موفقیت در بازاریابی

ارجاعات و توصیفات مشتری را بخواهید

هنگامی که برای اولین بار به عنوان یک مشاور بازاریابی وارد حرفه خود می شوید، باید از همه چیز متمایز شوید و به مشتریان بالقوه نشان دهید که ارزش استخدام را دارید. اجازه دهید مشتریان بالقوه بدانند که شما قابل اعتماد و پاسخگو هستید، با درخواست از مشتریان قبلی که در وب سایت شما به شما توضیحاتی ارائه کنند. سعی کنید برای تقویت نمایه خود از مشتریان یا کارفرمایان قبلی توصیه هایی بخواهید. دریافت ارجاعات و توصیفات به شما کمک می کند تا با مشتریان قبلی در ارتباط باشید و به طور بالقوه از طریق مخاطبین فعلی خود به مشاغل دیگر ارجاع شوید. آنها همچنین به شما در حفظ و رشد شبکه خود کمک خواهند کرد.

تحقیقات خود را در مورد مشتریان بالقوه انجام دهید

بخشی از یک مشاور موثر همیشه در حال آماده شدن است. پس از همه، شما هرگز نمی دانید مشتری بعدی شما چه زمانی ظاهر می شود! به مشتریانی در صنعت خود که ممکن است به خدمات شما نیاز داشته باشند، توجه داشته باشید و از هرگونه اطلاعیه، اخبار مهم یا تغییرات به‌روز باشید. درباره مدیران ارشد و محصولات آنها تحقیق کنید.

اگر متوجه شدید که شرکت خاصی به سرعت در حال رشد است یا ممکن است به پشتیبانی بازاریابی نیاز داشته باشد، با آنها تماس بگیرید و نشان دهید که تحقیقات خود را انجام داده اید. اگر در جریان بمانید، موقعیت بهتری برای حمایت از آنها و موفقیت در نقش خود خواهید داشت.

به دنبال یک مربی باشید

کار به عنوان مشاور می تواند چالش برانگیز باشد، زیرا اغلب به تنهایی کار می کنید. داشتن یک مربی می تواند یک سیستم پشتیبانی عالی ارائه دهد و به شما کمک کند تا در نقش خود پیشرفت کنید. یک مربی می تواند منبع بسیار خوبی برای مشاوره و راهنمایی باشد. به دنبال مشاورانی باشید که سال ها در این صنعت کار کرده اند و تجربه ای را دارند که شما دوست دارید داشته باشید. با مشاوران بازاریابی برتر در این صنعت تماس بگیرید و از آنها بخواهید که قهوه بخورند یا برای ناهار ملاقات کنند.

دانش و تخصص خود را به عنوان یک مشاور بازاریابی ارتقا دهید

برای تبلیغ کار خود و ارتباط با مشتریان بالقوه یک وب سایت با نمونه کارها ایجاد کنید. وب سایت و نمونه کار خود را با پروژه های گذشته به روز نگه دارید تا آخرین و بهترین کار خود را به عنوان مشاور بازاریابی به نمایش بگذارید. همچنین می توانید یک وبلاگ برای به اشتراک گذاشتن افکار و تجربیات خود به عنوان یک مشاور بازاریابی آزاد راه اندازی کنید تا پروفایل خود را تقویت کرده و مشتریان جدید جذب کنید. یا می توانید رسانه های اجتماعی خود را با افکار خود در مورد صنعت به روز کنید تا خدمات خود را تبلیغ کنید.

از آخرین روندها و ابزارهای بازاریابی به روز باشید

بازاریابی یک صنعت ۲۴ ساعته است و دائما در حال پیشرفت است. با اطلاع از آخرین روندها و ابزارهای این صنعت، از برنامه های تلفن گرفته تا ابزارهای مدیریت رسانه های اجتماعی، مشتریان بالقوه را تحت تاثیر قرار دهید.

جمع بندی

به عنوان یک مشاور بازاریابی، می توانید به کسب و کارهای کوچک کمک کنید تا مخاطبان خود را افزایش دهند و رشد کنند. اکنون که ایده بهتری در مورد نیازهای این نقش دارید، بهتر می توانید خدمات خود را به عنوان مشاور بازاریابی ارائه دهید و شغلی را راه اندازی کنید.

انتهای مطلب/ منبع