اگر به دنبال بهره وری بیشتر در کسب و کار خود هستید، باید آن را تا حد امکان ناب و ساده نگه دارید. این ممکن است به معنای سازماندهی مجدد بخش های مختلف کسب و کار شما باشد تا مانند یک ماشین روغن کاری شده کار کند. این پروژه به احتمال زیاد هزینه زیادی ندارد، اگرچه ممکن است بسته به اندازه سازمان شما و میزان کاری که باید انجام دهید، مستلزم زمان باشد. در اینجا هفت مهم ترین زمینه ای که باید روی آنها تمرکز کرد وجود دارد:

۱.سازماندهی توسعه محصول

حفظ توسعه محصول با توجه به تاریخ راه اندازی برنامه ریزی شده مهم است، زیرا برای تغییر بازار و افزایش فروش خود به این محصول مخرب اعتماد می کنید. همه چیز و همه باید در جهت همین هدف نهایی کار کنند، بنابراین سازماندهی تمام جنبه های توسعه محصول حیاتی است.

۲. سازماندهی پروژه ها و تیم ها

به عنوان بخشی از یک استارتاپ، تیم اصلی شما احتمالا مجازی است و در یک منطقه گسترده پراکنده است، بنابراین شانس بیشتری برای سوء تفاهم و سردرگمی در مورد اینکه چه کسی روی چه چیزی کار می کند و در چه زمانی انتظار می رود وجود دارد. از آنجایی که قرار دادن همه در یک اتاق با یک برنامه ممکن است کارساز نباشد، بهترین کار بعدی استفاده از ابزار مدیریت کار است. این نرم‌افزار سازمان‌دهی آنلاین راه‌های متعددی را برای ردیابی عملکرد و ضرب‌الاجل‌های پروژه‌ها ارائه می‌کند، در حالی که کنترل‌هایی را برای متمرکز نگه داشتن گروه‌ها بر روی یک پروژه خاص و اطمینان از دریافت اطلاعات صحیح به افراد صحیح تنظیم می‌کند.

همچنین بخوانید  نقش مشاوره در بهبود تجربه مشتری

۳. سازماندهی استراتژی کسب و کار

شما یک استراتژی کسب و کار مختصر و هدفمند می خواهید که مخاطبان هدف شما را مورد خطاب قرار دهد و مستقیماً با آنها صحبت کند. برای رسیدن به این هدف، باید مخاطبان خود را قبل از ایجاد پیام و محتوا بشناسید.

۴. سازماندهی موجودی

برای پایین نگه داشتن هزینه ها تا حد امکان، به کنترل دقیق موجودی نیاز دارید. انجام این کار مستلزم سطوح متخصص سازمان است. از فناوری بارکد برای خودکار کردن فرآیند برای دقت بیشتر و ردیابی هر چیزی که دارید استفاده کنید. این به این معنی است که می توانید سرقت داخلی را از بین ببرید و همچنین در صورت کم بودن موجودی، هشدار دریافت کنید. وقتی در بالای موجودی هستید، می‌توانید نحوه استفاده از مواد را برای سفارش‌دهی مؤثرتر و مدیریت هزینه پیگیری کنید. داده‌هایی که از نرم‌افزار ردیابی موجودی دریافت می‌کنید نیز به شما کمک می‌کند بفهمید که چگونه فروش و بهره‌وری در میان کارکنان بر هزینه موجودی تأثیر می‌گذارد. این بدان معناست که می توانید تغییراتی را در سایر زمینه های شرکت ایجاد کنید تا کارایی را بیشتر کنید.

۵. سازماندهی حضور در رسانه های اجتماعی

در حالی که به کسب و کار شما کمک می کند تا در تمام پلتفرم های اصلی رسانه های اجتماعی حضوری جذاب داشته باشد، تلاش برای حفظ حساب های شما می تواند تمام وقت شما را از بین ببرد. در آن زمان است که به یک ابزار مدیریت رسانه های اجتماعی نیاز دارید که به شما کمک کند تمام کمپین های رسانه های اجتماعی خود را سازماندهی کنید، در حالی که برای تعامل و پاسخگویی به مخاطبان خود در این پلتفرم ها زمان را در اختیار شما قرار می دهد.

همچنین بخوانید  5 دلیل برای ایجاد انگیزه در کارمندان

۶. سازماندهی اطلاعات

اگر هنگام اداره یک استارتاپ کلاه زیادی به سر می‌کنید، زندگی شخصی و حرفه‌ای شما اغلب با هم تلاقی می‌کند و نحوه سازماندهی شما را در محل کار و خانه پیچیده‌تر می‌کند، می تواند یک سیستم مدیریت کار ساختاریافته ایجاد کند تا تصمیمات روزانه شما را هدایت کند و شما را از پرت شدن بیش از حد اطلاعات جلوگیری کند.

۷. سازماندهی جریان نقدی

اگرچه ممکن است سازماندهی جریان نقدی به‌عنوان یک استارت‌آپ آسان به نظر برسد، از آنجایی که ممکن است بسیار کم باشد، ممکن است چنان درگیر جنبه‌های دیگر کارهای روزمره خود شوید که فراموش کنید فاکتور ارسال کنید یا به مشتری یادآوری کنید که پرداخت معوق است. در این زمان است که داشتن یک ابزار صورتحساب آنلاین که به شما نمای داشبوردی از صورتحساب‌های فعلی شما، از جمله سررسیدهای گذشته و آینده را می‌دهد، کمک می‌کند.

چرا سازماندهی کسب و کار شما کلید موفقیت شماست

حتی پس از اینکه استارت‌آپ شما ساخته شد و درآمد کسب کردید، این ابزارها با شما رشد خواهند کرد و به سازماندهی کسب و کارتان ادامه می‌دهند. بسیاری از آنها ویژگی هایی را ارائه می دهند که می توانید بعداً برای رسیدگی به حجم ها و پروژه های بزرگتر اضافه کنید، بنابراین هرگز کارایی را که از ابتدا به شما کمک کرده است، از دست نخواهید داد.

انتهای مطلب/ منبع