کسب و کارها فقط یک شبه به مشاوران قابل اعتماد تبدیل نمی شوند، باید آن را به دست آورد. این به این دلیل است که مشاوران مورد اعتماد باید در یک دوره زمانی نشان دهند که در زمینه بازی خود آگاه و ارزشمند هستند. بنابراین، ویژگی های اصلی یک مشاور مورد اعتماد چیست؟

۱.آنها فعالانه گوش می دهند و روی توسعه روابط مشتری خود تمرکز می کنند

مشاوران قابل اعتماد احساسات واقعی را نسبت به مشتریان و چالش های آنها ابراز می کنند. آنها فعالانه به مناطق مشکل دار اصلی شما گوش می دهند و با آنها همدلی نشان می دهند. هنگامی که شما با آنها در مورد پروژه تحول خود درگیر هستید، یک مشاور مورد اعتماد کارهای زیر را انجام می دهد:

با زبان بدن خود پیام مناسبی را ارسال کنید: به نظر می‌رسد که آنها مشتاق هستند چالش‌های شما را بپذیرند و فشار را از روی شرکت شما بردارند. این نشان می دهد که آنها علاقه واقعی به آنچه شما می گویید دارند.

به شما اجازه دهید مسائل و زمینه های مشکل خود را توضیح دهید: آنها علاقه مند هستند که به شما کمک کنند تا به طور خاص به اهداف کسب و کار خود برسید و نظرات شما را با کاری که انجام می دهند تأیید کنند.

سؤالات مرتبط بپرسید: آنها سؤالاتی مانند “چه چالش هایی را می خواهید حل کنید؟” یا “با ایجاد این تغییر در سال آینده به چه چیزی می خواهید برسید؟” می پرسند و علاقه خود را به تلاش برای حل مسائل شما نشان می دهند .

همچنین بخوانید  10 ویژگی یک مشاور بازاریابی خوب

۲. یک سابقه قوی از موفقیت مشتری ایجاد کرد

با توجه به پیچیدگی فرآیندهای کسب و کار، به خصوص زمانی که به دنبال معرفی سیستم ها یا نرم افزارهای جدید هستید، می خواهید از مشاوری با تجربه فراوان راهنمایی دریافت کنید. شما باید مراقب باشید:

  • صنایعی که مشتریان آنها در آن هستند:  فرض کنید شما یک شرکت توسعه نرم افزار هستید اما آنها فقط در تولید مواد غذایی مشتری دارند. علیرغم بازخورد مثبت آنها، تجربه آنها ممکن است به دلیل کمبود دانش در بخش شما، برای کسب و کار شما مناسب نباشد
  • کاری که آنها روی پروژه‌های گذشته ارائه کرده‌اند: مشاور چه چارچوب‌هایی می‌تواند برای افزایش کارایی عملیاتی شما ارائه دهد، و چگونه به کسب ‌و کارها در دستیابی به اهداف فردی در گذشته کمک کرده‌اند؟
  • آنها چقدر در ارائه توصیه های استراتژیک صلاحیت دارند: هر چه مشاور تجربه بیشتری در پشت کمربند خود داشته باشد، در حل مشکلات در حوزه های مختلف شرکت شما شایستگی بیشتری خواهد داشت.

۳. آنها در زمینه شما معتبر هستند و در مورد بهترین راه حل ها آگاه هستند

داشتن مشاوری که بتواند اعتبار را در صنعت شما نشان دهد، این اطمینان را القا می کند که می توانند بر اساس وضعیت فعلی شما تصمیمات استراتژیک و آگاهانه بگیرند. به عنوان مثال، اگر آنها شما را با دانش خود از آخرین روندهای صنعت شما تحت تاثیر قرار دهند، بینش های ارزشمندی مانند این می تواند به شما در حفظ مزیت رقابتی خود کمک کند.

علاوه بر این، مشاوران مورد اعتماد از مناسب ترین راه حل ها در زمینه شما آگاه خواهند بود. برای مثال، با یک ابزار اتوماسیون خدمات حرفه‌ای، آن‌ها باید به فرآیندهای فعلی شما نگاه کنند و ویژگی‌های ابزاری را که برای به حداکثر رساندن کارایی شما به بهترین شکل ادغام می‌شوند، بررسی کنند . شما می توانید با این دانش اطمینان حاصل کنید که در حال انتخاب پروژه مناسب برای کسب و کار خود هستید و به شما این امکان را می دهد که گزینه هایی را که بهترین بازگشت سرمایه را ارائه می دهند، شفاف سازی کنید.

همچنین بخوانید  مشاوره بازاریابی آژانس املاک

۴. آنها می توانند به طور موثر ارتباط برقرار کنند و قابلیت ارتباط را فراهم کنند

هرچه مشاوران مورد اعتماد بیشتری نیازها و خواسته های شما را از پروژه های کسب و کار آینده بررسی کنند، بازخورد سازنده بهتری دریافت خواهید کرد. قبل از غوطه ور شدن در پروژه، آنها با شما رابطه برقرار می کنند و به جای آن شکاف بین داشتن یک ارتباط تراکنشی با یک ارتباط شخصی را پر می کنند. علاوه بر این، مشاوران مورد اعتماد به طور موثر در مورد موضوعات مختلف ارتباط برقرار می کنند تا از همان ابتدا با شما ارتباط برقرار کنند و متوجه خواهید شد که رابطه مانند نردبانی است که گام به گام با هم بالا می روید.

۵.منافع مشتریان خود را در مقابل منافع خود قرار دهند

فشارها برای رسیدن به اهداف صورت‌حساب تنها بخشی از چالش‌های اصلی شرکت‌های خدمات حرفه‌ای امروزی هستند . مشاوران مورد اعتماد متوجه خواهند شد که تصمیم گیری در مورد مسیر پروژه خود در نهایت به عهده شماست، با این حال، با تخصص آنها، این امر می تواند روند تصمیم گیری شما را بهبود بخشد. با دانش گسترده صنعت و درک چگونگی تأثیر این چالش ها بر شما، مشاوران مورد اعتماد می توانند جهت استراتژیک برنامه های شما را ارائه دهند که شانس موفقیت پروژه شما را افزایش می دهد.

نقش آنها این است که به شما کمک کنند تا مزایا، معایب و همه چیزهایی که در مسیر پروژه شما قرار دارند را درک کنید. آنها گزینه های موجود را در اختیار شما قرار می دهند و احتمالاً توصیه های خود را پیشنهاد می کنند، اما آنها تصمیمی را برای شما نمی گیرند.

همچنین بخوانید  مشاوره مدیریت: چیست و چگونه می‌توان در آن موفق شد؟

انتهای مطلب/ منبع