آگاهی از برند یک عنصر حیاتی برای موفقیت بلندمدت کسب و کار است. برای شروع، شرکت هایی که روی آگاهی از برند سرمایه گذاری می کنند، می توانند شاهد افزایش فروش باشند. طبق مطالعهای، ۷۱ درصد از خریداران گفتند که مهم است قبل از خرید، یک برند را بشناسند. علاوه بر این، شرکت هایی که فاقد آگاهی از نام کسب و کار هستند، در معرض خطر دفن شدن توسط رقبای خود هستند. این امر به ویژه برای کسب و کارهای کوچک و استارت آپ ها صادق است. خبر خوب این است که دستیابی به آگاهی از برند لزوماً دشوار نیست. در این مقاله، چندین استراتژی برای افزایش آگاهی کلی از برند شما به صورت آنلاین را پوشش خواهیم داد.
چرا آگاهی از برند آنلاین مهم است
آگاهی از برند حیاتی است، زیرا ارتباط مستقیم با مشتریان فعلی و بالقوه شماست. افزایش آگاهی از برند به این معنی است که برند شما برای مصرف کنندگان شما آشناتر است و می تواند اعتماد مصرف کننده را افزایش دهد. از آنجایی که مشتریان تمایل بیشتری به خرج کردن پول با سازمان هایی دارند که می شناسند و به آنها اعتماد دارند، این می تواند منجر به فروش بالاتر شود.
آگاهی از برند نیز می تواند تداعی ایجاد کند. به عنوان مثال، Band-Aid، Q-Tip و Kleenex همگی برندهای قدرتمندی را ایجاد کرده اند که مردم معمولاً به جای اشیاء مربوطه خود به نام کسب و کار آنها اشاره می کنند. اگرچه دستیابی به این سطح از آگاهی از برند می تواند دشوار باشد، اما شما می خواهید که مصرف کنندگان شما زمانی که به محصول یا خدمات شما نیاز دارند ابتدا به برند شما فکر کنند. این باعث می شود که آنها به جای رقبای شما به سمت شما بیایند.
چگونه آگاهی از برند را به صورت آنلاین افزایش دهیم
در اینجا هشت راه برای افزایش آگاهی از برند خود به صورت آنلاین آورده شده است. برای بهترین نتیجه، از ترکیبی از این استراتژی ها استفاده کنید.
۱.یک لوگوی منحصر به فرد و قابل تشخیص ایجاد کنید
برند شما ابتدا با لوگوی آن شناخته می شود. بدون یک لوگوی قوی که نشان دهد کسب و کار شما چیست، مشتریان شما به طور کامل با کسب و کار شما درگیر نمی شوند. هنگامی که به برخی از موفق ترین شرکت های جهان مانند آمازون، گوگل یا فیس بوک فکر می کنید، اولین چیزی که احتمالاً به ذهن می رسد لوگو است. لوگو یک ابزار قدرتمند بازاریابی و برندسازی است که برند شما را از رقبا متمایز می کند .
ما لوگوهای درهم ریخته و نامشخص زیادی دیده ایم. لوگوی شما باید پیامی واضح داشته باشد و به مشتریان شما مرتبط باشد. لوگو را ساده و تمیز نگه دارید. یک یا دو رنگ را انتخاب کنید که نشان دهنده برند شما باشد. موفق ترین لوگوها اغلب ساده ترین هستند. لوگو نام کسب و کار شما نیست، اما قابل مشاهده ترین جزء آن است.
۲. یک وب سایت کاربر پسند بسازید
وب سایت شما باید از نظر بصری جذاب باشد و به راحتی قابل پیمایش باشد. اگر اطلاعات مهمی ندارید که بینندگان خود را در صفحه اصلی خود جذب کند، آنها برای مدت طولانی در آن جا نمی مانند. کاربران وب زمان کمی برای دریافت تمام اطلاعات سایت شما دارند. فهرست ها و عناوین پررنگ که اطلاعات شما را خلاصه می کنند می توانند به سرعت نظر شما را به بینندگانتان برسانند. قرار دادن استراتژیک پیشنهادات، تصاویر و جزئیات محصول که به آسانی قابل خواندن و درک سریع است نیز می تواند بینندگان شما را در سایت شما نگه دارد و ارزش کسب و کار شما را به فروش برساند.
۳. وبلاگ بنویسید
یک وبلاگ می تواند برای آگاهی از برند معجزه کند. وبلاگ شما می تواند به تنهایی باقی بماند یا در صورت داشتن وب سایت شما وارد آن شود. اگر در مورد کیفیت و نوع محتوایی که تولید میکنید دقیق باشید، خوانندگان مکرر به دست خواهید آورد. با ایجاد محتوای وبلاگ معنی دار که آموزنده یا سرگرم کننده است، ارزشی برای خوانندگان خود فراهم کنید. همچنین مهم است که به طور مداوم پست کنید. یک وبلاگ راکد یا قدیمی ممکن است برای برند شما بدتر از بی وبلاگی به نظر برسد.
۴. در شبکه های اجتماعی فعال بمانید
اگر از رسانه های اجتماعی برای کسب و کار خود استفاده نمی کنید، فرصت بزرگی را برای افزایش آگاهی از برند خود از دست می دهید. رسانههای اجتماعی به شما امکان دسترسی مستقیم به مشتریانتان را میدهند و به شما اجازه میدهند تا آنها را در گفتگوی معنادار مشارکت دهید.
افزایش فعالیت شما در حساب های رسانه های اجتماعی به معنای تعامل بیشتر با پایگاه مشتری شماست. طبق آمار Statista ، نزدیک به ۳ میلیارد کاربر فعال در فیس بوک، ۲.۳ میلیارد کاربر در یوتیوب، ۱.۴ میلیارد در اینستاگرام و یک میلیارد کاربر در TikTok وجود دارد. اگر کسب و کار شما حداقل در یکی از این پلتفرم ها نباشد، مشتریانی را در مقیاس جهانی از دست داده اید. هر پلتفرم رسانههای اجتماعی جمعیتشناسی متفاوتی را به خود جلب میکند، بنابراین شما میخواهید بفهمید که کدام یک برای کسب و کار شما بهتر عمل میکنند.
به طور منظم پست کنید و با مخاطبان خود وارد گفتگو شوید. مطمئن شوید که صدای برند رسانه اجتماعی شما در همه کانال ها منسجم است. هنگامی که شروع به گسترش فعالیت رسانه های اجتماعی خود کردید، در بازاریابی رسانه های اجتماعی سرمایه گذاری کنید تا برند خود را در مقابل مخاطبان هدف خود قرار دهید.
۵. از اینفلوئنسرها برای بازاریابی برند خود استفاده کنید
اینفلوئنسر مارکتینگ محبوبیت خود را افزایش داده است و دلیل خوبی دارد. در یک نظرسنجی، تقریباً ۹۰ درصد از بازاریابان گفتند که بازده سرمایه گذاری اینفلوئنسر مارکتینگ قابل مقایسه یا بهتر از سایر کانال های بازاریابی است که استفاده کرده اند.
اگر برای برند شما مناسب است، همکاری با اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی را در نظر بگیرید که می توانند برند شما را در کانال های خود تبلیغ کنند. البته، شما فقط باید با اینفلوئنسرهایی که با تصویر برند شما هماهنگ هستند و مخاطبان هدف شما را به اشتراک می گذارند، شریک شوید. آنها را تشویق کنید که در نحوه تبلیغ برند شما خلاق و معتبر باشند تا دنبال کنندگان آنها بیشتر از شما حمایت کنند.
۶. از رسانه های مختلف مانند ویدئو و پادکست استفاده کنید
حضور پررنگ در رسانه ها و پلتفرم های مختلف می تواند دید برند شما را افزایش دهد. ایجاد محتوای بصری، به ویژه برندسازی ویدیو را در نظر بگیرید . چه ویدیوهای آموزشی طولانی ارسال کنید و چه کلیپ های ۳۰ ثانیه ای، جریان ویدئویی را پیدا کنید که برای شما و مخاطبان شما مفید باشد و به طور منظم پست کنید.
راه دیگر پادکست است که به یک رسانه محبوب تبدیل شده است. اگرچه شروع کار سختی نیست، اما ایجاد یک پادکست موفق به زمان و تلاش نیاز دارد. موضوع و قالب قسمتی را انتخاب کنید که با مخاطب شما طنین انداز شود. همچنین ممکن است در نظر داشته باشید که با مهمانان مرتبط یا با مشخصات بالا در پادکست خود مصاحبه کنید تا طرفداران بیشتری جذب کنید.
۷. در مدیریت شهرت آنلاین سرمایه گذاری کنید
مدیریت شهرت آنلاین دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد. هر برند معتبری دارای شهرت آنلاین است و مشتریان می توانند تأثیر منفی بر این شهرت داشته باشند. همه ما پست هایی از مشتریان ناراضی را دیده ایم که از شرکت ها یا خدمات شکایت دارند. وقت گذاشتن برای درک نحوه عملکرد مرورها و نحوه پاسخ دادن به نظرات آنلاین می تواند به شما کمک کند تا نحوه مشاهده آنلاین کسب و کار و نام تجاری خود را کنترل کنید.
یکی از بهترین راهها برای بهبود شهرت آنلاین خود، تعامل فعال با مشتریان خود در رسانههای اجتماعی است، به خصوص اگر نظرات و نظرات منفی خود را از خود به جای بگذارند. تماس عمومی با آنها برای اصلاح یک مشکل، نه تنها مشکل آن مشتری را برطرف می کند، بلکه آگاهی از برند شما را نیز افزایش می دهد.
۸. تقویت تمام محتوا از طریق بهینه سازی موتور جستجو
سئو یک استراتژی برای افزایش رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجوی اصلی است. بر اساس تحقیقات، قرار گرفتن در صفحه اول گوگل به طور چشمگیری نرخ کلیک شما را افزایش می دهد، به طوری که رتبه اول در صفحه جستجوی گوگل ۲۸.۵٪ از کل کلیک ها را به خود اختصاص می دهد. زمانی که به جایگاه دهم رسیدید، میانگین نرخ کلیک تا ۲.۵ درصد کاهش می یابد. ایجاد محتوای بهینه و با کیفیت بالا که باعث ایجاد تعامل در سایت شما می شود، ساده ترین راه برای افزایش رتبه موتور جستجو است که به معنی بازدیدکنندگان بیشتر سایت شما است.
انتهای مطلب/ منبع