عوامل زیادی وجود دارد که صاحبان مشاغل کوچک هنگام استخدام مشاور کسب و کار خود در نظر می گیرند. ویژگی هایی مانند شخصیت، ارزش ها، سطح تجربه و موارد دیگر. در زیر چهار ویژگی کلیدی که صاحبان مشاغل در مشاوران کسب و کار کوچک خود به دنبال آن هستند را فهرست کرده ایم.

۱.ذهنیت بلند مدت

مشاوران کسب و کار با استعداد باید بتوانند نه تنها اهداف کسب و کار را شناسایی کنند، بلکه اهدافی را برای ادامه مسیر و رسیدن به آنها تعیین کنند. این از صحبت با مشتری بالقوه شما در مورد اینکه آنها خود را به کجا می بینند، نه تنها در کسب و کار بلکه در زندگی شخصی خود نیز می آید. کیفیت پیش بینی بسیار مهم است زیرا برنامه ریزی هوشمند می تواند به شما در رسیدن به فروش و کسب موفقیت کمک کند. این مهم است که این ذهنیت طولانی مدت را به مشتریان خود نشان دهید و به آنها نشان دهید که بهترین علاقه آنها را در ذهن دارید.

۲. ذهن باز

دومین ویژگی که یک مشاور کسب و کار کوچک باید داشته باشد، نگرش باز است. اگر در یک شرکت بزرگ مشاور هستید، ممکن است مجبور شوید با مشتریانی کار کنید که پذیرای ایده های مختلف نیستند. بسیاری از صاحبان مشاغل کوچک زندگی خود را به تعویق می اندازند تا حرفه ای رویایی را دنبال کنند، آنها ممکن است همیشه در مورد این رویا با مهربانی مشاوره ندهند. این مهم است که مطمئن شوید آنها درک می کنند که شما آماده شنیدن نگرانی های آنها هستید، اما همچنین از دیدگاه منطقی تری تجزیه و تحلیل می کنید.

همچنین بخوانید  مشاوره مدیریت: چیست و چگونه می‌توان در آن موفق شد؟

۳. استعداد برای پرسیدن سوال

یک مشاور خوب کسب و کار کوچک نباید از پرسیدن سوال بترسد. از این طریق در مورد نیازها و نیازهای مشتریان خود مطلع می شوید. یک مشاور خوب باید به جای فرض و برقراری تماس با صاحب کسب و کار، سؤال بپرسد. سوالات باید به شیوه ای مفید پرسیده شوند و برای مشتریان خیلی شخصی نباشند. هنگام پرسیدن سؤالات دشوار یا شخصی تر، یک درخواست ساختاریافته ارسال کنید و به مشتری اجازه دهید پاسخ های واضحی ارائه دهد.

۴. ارتباط فعال

گاهی اوقات مجبور خواهید بود با مشتریان خود گفتگوهای سختی داشته باشید. بنابراین، مهم است که بدانید چگونه به طور موثر ارتباط برقرار کنید. صاحبان مشاغل کوچک باید  مشاورانی با مهارت های ارتباطی قوی استخدام کنند که بتوانند اطلاعات لازم را به وضوح و به زبان روزمره ارائه دهند. نه تنها باید بتوانید ارتباط موثر برقرار کنید، بلکه باید بدانید که چگونه با مشتریان خود در ارتباط باشید، به گونه ای که برای آنها و برنامه و کسب و کارشان کارساز باشد. یک مشاور شایسته باید به مشتریانی که در تلاش برای برآوردن نیازهای آنها هستند پاسخ دهد. جدا از مهارت ها و عادات ارتباطی، یک مشاور کسب و کار خوب باید بداند چگونه خود را معرفی کند.

انتهای مطلب/ منبع