برای بسیاری از کسانی که هیچ منبع بازاریابی داخلی ندارند و نمی دانند از کجا شروع کنند، مشاور بازاریابی بهترین مکان برای شروع در جستجوی بازاریابی است. آنها استراتژی مناسبی برای کسب و کار شما ایجاد می کنند و بر بازگشت سرمایه از تمام هزینه های بازاریابی شما تمرکز می کنند.

چه چیزی یک مشاور بازاریابی خوب را می سازد؟

بنابراین، شما تصمیم گرفته اید که یک مشاور بازاریابی مسیر مناسبی است، اما چگونه ارزیابی می کنید که چه کسی برای کسب و کار شما مناسب است ؟ به هر حال، شما متخصص بازاریابی نیستید و به همین دلیل است که آنها را وارد می‌کنید. توصیه ما این است که به دنبال این مهارت‌ها و ویژگی‌ها باشید. اگر آنها ویژگی های زیر را دارا باشند، می توانند برای شما مناسب باشند.

۱.تجربه

وقتی با یک مشاور بازاریابی درگیر هستید، در واقع چیزی ملموس نمی‌خرید. آنها احتمالاً یک فرآیند ساختار یافته دارند که مشتریان را از طریق آن هدایت می کنند. برای اینکه مشاور آن داده ها را جذب کند، آن ها را معنا کند و آن ها را به یک استراتژی بازاریابی واضح تبدیل کند، این یک مهارت خاص است. و این مهارتی نیست که بتوان یک شبه آن را تقویت کرد. ممکن است مشاوران زیادی را ببینید که به تازگی آموزش خود را در این زمینه به پایان رسانده اند. آنها به تازگی تئوری بازاریابی را در دانشگاه یاد گرفته اند و مستقیماً به سمت مشاور بازاریابی راه اندازی شده اند.

۲. مشاوران بازاریابی توانایی گوش دادن و درک کسب و کار را دارند

یکی از مهارت های اولیه یک مشاور بازاریابی خوب این است که بتواند اطلاعات لازم را از کسب و کار به بهترین شکل استخراج کند. اگر آنها ساختاریافته و سازمان یافته به نظر می رسند، با یک روش خوب و منطقی برای پرسشگری، این یک امتیاز بزرگ است. معمولاً دو نوع مشاور بازاریابی وجود دارد. اولا، کسانی که دوست دارند مشاور بازاریابی باشند، زیرا دوست دارند در چیزی متخصص باشند.

نوع دیگر و نوعی که باید به دنبال آن باشید، کسانی هستند که دوست دارند مشاور بازاریابی باشند، زیرا دوست دارند به دیگران کمک کنند تا موفق شوند و رشد کنند. شما به راحتی می توانید بین آنها تفاوت قائل شوید زیرا این مشاوران جلسات را در اطراف شما و کسب و کار شما متمرکز می کنند. آنها یک ممیزی بازاریابی انجام می دهند، سؤالات هوشمندانه ای در مورد شرکت، صنعت شما می پرسند و به دقت گوش می دهند تا کاملاً کسب و کار شما را درک کنند.

اگر همیشه شک دارید، فقط از آنها بخواهید در پایان جلسه آنچه را که به طور خاص برای رسیدن به آن تلاش می کنید، برای شما خلاصه کنند. یک مشاور خوب باید بتواند این موضوع را به شما منتقل کند، احتمالاً حتی بدون ارجاع به یادداشت های خود. همچنین از این که از مشاور بخواهید روند کارشان را توضیح دهد نترسید. اگر تصمیم بگیرید با آنها کار کنید، چه اتفاقی می افتد؟ مراحل مربوط به آن و میزان مشارکت شما را درک کنید. سپس می توانید ارزیابی کنید که آیا همه چیز منطقی به نظر می رسد.

۳. یک سابقه خوب

ما قبلاً در مورد تجربه صحبت کرده ایم، که واقعاً بر چندین سال و انواع نقش ها یا مشتریان متمرکز بود. با این حال، سابقه چیزی متفاوت است. این باید ببیند که آنها چقدر در آن نقش ها موفق بوده اند. چه چیزی به دست آوردند؟ آیا هدف زمانی که آنها شروع به کار با شرکت X کردند، برآورده شد، آیا آنها به آن اهداف دست یافتند؟

یک مشاور بازاریابی خوب باید مجموعه‌ای از داستان‌ها و مثال‌های موفقیت خوب داشته باشد که بتواند آن‌ها را به اشتراک بگذارد. این می تواند در مورد چیزی خاص (مانند سطوح استعلام، نرخ تبدیل، حفظ مشتری، سهم بازار) یا رشد مالی عمومی (فروش، ارزش مشتری، سود) باشد. مراقب مشاورانی باشید که ارقام خاصی به شما نمی دهند.

۴. پویا (نگرش مثبت و پراز انرژی)

به یاد داشته باشید که شما مجبور خواهید بود با این شخص، به طور بالقوه در یک دوره طولانی کار کنید. با در نظر گرفتن این موضوع، شما می خواهید مطمئن شوید که آنها برای کسب و کار شما مناسب هستند. آیا می توانید خودتان را ببینید که با آنها کنار می آیید؟ آیا آنها در مورد کسب و کار شما و امکاناتی که می توانند به شما در انجام آن کمک کنند هیجان زده هستند؟ در اینجا تعادلی وجود دارد که شما می‌خواهید سطحی از واقع‌گرایی. در غیر این صورت، آنها می‌توانند بیش از حد وعده داده شوند و کمتر به آنها عمل کنند.

ملاقات

با این حال، اگر آنها اشتیاق به کار با شما و اعتماد به نفس ندارند که می توانند شما را به جایی که می خواهید برسانند، احتمالاً برای شما مناسب نیستند.

سرعت کار

بررسی کنید که دوست دارید با چه سرعتی کار کنید و سپس بسنجید که آیا فکر می کنید مشاور در سطح مشابهی است یا خیر. یکی از راه‌های انجام این کار این است که آن‌ها را با سرعت خودتان در اطراف کسب‌ و کارتان بچرخانید. اگر آنها مجبورند در مسیر به طور قابل توجهی سرعت بیشتری داشته باشند، احتمالاً سرعت طبیعی کار خود را نشان می دهند.

یکی از نکات احتیاطی این است که در یک جلسه اولیه توسط بسیاری از ایده های خلاقانه جذب نشوید. به یاد داشته باشید، آنها هنوز به اندازه کافی در مورد شما، یا موقعیت، بازار، موقعیت و غیره شما اطلاعات کافی ندارند. آنها هیچ تحقیقی انجام نداده اند. اگر ایده‌ها فوراً کنار گذاشته شوند، نشان‌دهنده کمبود فکر و درک است. هرکسی می‌تواند ایده‌هایی داشته باشد، شما می‌خواهید مطمئن شوید که ایده‌های خوبی ارائه می‌کنند که برای کسب‌وکار شما مناسب است.

۵. مشاور بازاریابی با تجربه سنتی و دیجیتال

بازاریابی یکی از آن رشته هایی است که مدام در حال تغییر است. ۲۵ سال پیش، هیچ کس حتی یک وب سایت نداشت. ۱۵ سال پیش، تلفن‌های همراه روی برقراری تماس متمرکز بودند.۵ سال پیش، سئو صرفاً در مورد ساخت لینک بود. چیزی که ما سعی داریم به آن بپردازیم این است که بازاریابی حوزه وسیعی از کسب و کار است که همیشه در حال تکامل است. بعید به نظر می رسد که یک مشاور بازاریابی در هر عنصر متخصص باشد، اگرچه آنها باید همه کانال ها را درک کنند. در حالت ایده آل، شما مشاوری می خواهید که بتواند سابقه ای در بازاریابی آنلاین و آفلاین داشته باشد.

همچنین بخوانید  چگونه خدمات خود را به عنوان مشاور بازاریابی موفق ارائه دهید

مشتریان قبلی

از آنها در مورد پایگاه مشتری خود بپرسید. آیا آنها با مشتریانی که صرفاً یک کسب و کار آنلاین بوده اند کار کرده اند؟ اگر چنین است و اگر آنها نتایج عالی با آنها گرفتند، پس باید تجربه دیجیتال لازم را داشته باشند. یک مشاور جوان تر ممکن است فقط با رسانه های دیجیتال کار کرده باشد، بنابراین ارزش دارد که پیشینه سنتی آنها را نیز بررسی کنید. تبلیغات، روابط عمومی، بازاریابی مستقیم، فرآیند فروش و غیره را در نظر بگیرید. در حالت ایده‌آل، شما به دنبال تعادل هر دو هستید، زیرا مرزها محو می‌شوند و یک مشاور جامع‌تر می‌تواند راه‌های مختلفی را پیشنهاد دهد که مشاور متخصص‌تر ممکن است در نظر نگرفته باشد.

۶. توصیفات به راحتی در دسترس است

هر مشاور بازاریابی خوبی که ارزش آن را داشته باشد، بانکی از توصیفات مشتری خواهد داشت. آنها را در لینکدین بررسی کنید و به توصیه های آنها نگاه کنید. یک مشاور بازاریابی خوب خوشحال می شود اطلاعات تماس مشتری را به اشتراک بگذارد تا شما با آنها تماس بگیرید و در مورد تجربه آنها چت سریعی داشته باشید. هیچ راهی بهتر از صحبت کردن با مشتریان قبلی و شنیدن تجربیات آنها از دست اول برای کاهش ریسک فاکتور کار با یک مشاور بالقوه وجود ندارد.

۷. ارزش ها

اکنون، همه کسب‌ و کارها ارزش‌ها را به‌طور عمومی به نمایش گذاشته نشده‌اند، اما واقعاً کسی در زمینه بازاریابی باید اهمیت اشتراک‌گذاری این ارزش‌ها را درک کند. ارزش های شما منعکس کننده اصول اصلی شما هستند و نحوه اداره کسب و کار و کار با دیگران را نشان می دهند.

اکثر مشاوران بازاریابی، در طول فرآیند خود، در مورد ارزش های شرکت شما با شما صحبت می کنند، بنابراین منطقی است که خودشان مقداری داشته باشند. اگر نمی‌توانید هرجایی منتشر شده پیدا کنید، فقط از آنها در مورد آن بپرسید. آیا آنها می توانند به طور خلاصه به شما بگویند که ارزش های اصلی آنها چیست؟ اگر چنین است، پس احتمالاً واقعی هستند.

هنگامی که متوجه شدید ارزش های آنها چیست، چگونه با شما طنین انداز می شوند؟ آیا این نوع کسب و کار فردی است که با آن احساس راحتی می کنید؟ هشدار داده می شود، اگر در اوایل به وضوح تشخیص ندهید که برخی از ارزش های مشترک اصلی دارید، ممکن است همه چیز به سرعت گلابی شکل شود.

نقش ها و مسئولیت های کلیدی یک مشاور بازاریابی

مشاوران بازاریابی در شکل ها و اندازه های مختلفی تولید می شوند. چندین نقش مختلف وجود دارد که یک مشاور بازاریابی می تواند انجام دهد، بنابراین مهم است که ابتدا آنچه را که نیاز دارید در نظر بگیرید و اینکه آیا این با آنچه مشاور ارائه می دهد همسو است یا خیر.

نقطه شروع برای اکثر شرکت ها این است که آنها تخصص بازاریابی داخلی ندارند، می دانند که می خواهند رشد کنند، اما نمی دانند چگونه این کار را انجام دهند. آنها احتمالاً تشخیص داده اند که بازاریابی یک شکاف مهارتی اصلی در کسب و کار است و به دنبال کسی هستند که این شکاف را برطرف کند.

تصمیم گیری در مورد سطح مورد نیاز

اولاً، به میزان مسئولیتی که این شخص در کسب و کار شما خواهد داشت، در صورت استخدام او فکر کنید. آیا آنها در سطح مدیر، سطح مدیر یا در سطح عملیاتی هستند. هنگامی که این را فهمیدید، می توانید ارزیابی کنید که آیا تناسب درست است یا خیر. در سطح مدیر، این احتمال وجود دارد که مشاور بازاریابی بسیار استراتژیک باشد. آنها اهداف مورد نظر کسب و کار را ارزیابی می کنند و یک استراتژی بازاریابی در مورد اینکه چگونه کسب و کار می تواند به آنجا برسد ایجاد می کنند.

در سطح مدیریتی، یک مشاور بازاریابی آن استراتژی را اتخاذ می کند و به یک برنامه بازاریابی عملیاتی تبدیل می شود و بر اجرای برنامه فعالیت نظارت می کند. این می تواند شامل مدیریت کارکنان عملیاتی شخص ثالثی باشد که مسئولیت آنها را بر عهده دارند. یا شاید صرفاً به شخص دیگری که مسئول مدیریت اجرای واقعی فعالیت است، راهنمایی کنید. در این مورد، تناسب با تیم نیز مهم است.

نشانه های واضحی که نیاز به مشاور بازاریابی دارید

بنابراین اکنون می دانیم که چگونه یک مشاور بازاریابی خوب را شناسایی کنیم، چگونه می دانید که آیا به آن نیاز دارید؟ چند نشانه وجود دارد که نشان می دهد چه زمانی به حمایت بازاریابی خارجی نیاز دارید.

۱. فقدان پرس و جوهای جدید در مورد کسب و کار

یکی از مسائلی که بسیاری از کسب و کارها دارند این است که آنها واقعاً سؤالات را پیگیری نمی کنند. این امر به ویژه در یک سازمان بزرگ‌تر که در آن فرآیند رسیدگی به پرسش‌ها ممکن است در میان چندین نفر از کارکنان پخش شود، صادق است. گاهی اوقات آگاهی می‌تواند غریزی باشد، اما معمولاً زمانی که شروع به تأثیر آن بر جریان نقدی می‌کند، نشانه‌ای واضح دریافت می‌کنید. با این حال، شما موفق به شناسایی این واقعیت شده اید، اگر پرس و جوی جدیدی در مورد کسب و کار ندارید، یک مشاور بازاریابی واقعا می تواند به شما برای رسیدگی به این موضوع کمک کند.

مدل های مختلف کسب و کار

بسیاری از کسب و کارها بر اساس مدلی برای حفظ مشتریان مکرر رشد می کنند و شکوفا می شوند. با این حال، حتی اگر اینطور باشد، به دلیل ریزش مشتری به نقطه ای خواهید رسید که رشد شما متوقف می شود. به همین دلیل است که پرس و جوهای جدید در کسب و کار همیشه حفظ و نگهداری ضروری است. اگر ارزش مشتریان جدید از ارزش از دست رفته مشتریان بیشتر باشد، باید همیشه در جهت مثبت حرکت کنید.

یک مشاور بازاریابی خوب باید بتواند در هر دو انتهای این قیف فروش به شما کمک کند. آنها باید بتوانند در مورد استراتژی هایی برای ایجاد سرنخ بیشتر در بالا و به حداقل رساندن ریزش مشتری در پایین مشاوره دهند. همچنین، آنها باید بتوانند در مرحله میانی نیز به شما کمک کنند. نرخ تبدیل شما. پس از همه، شما ممکن است هیچ مشکلی در تولید سرنخ نداشته باشید، اما مسئله تبدیل آنها به مشتری است.

همچنین بخوانید  مراحل راه اندازی کسب و کار مشاوره بازاریابی

۲. شما با بازدهی کمی هزینه زیادی می کنید

معمولاً سه نوع کسب و کار برای موفقیت در بازاریابی وجود دارد.

کسانی که در بازاریابی در سطح بالایی در کسب و کار سرمایه گذاری می کنند و بازده مثبت ایجاد می کند. به طور معمول، این مشاغل از قبل تحت پوشش بازاریابی قرار خواهند گرفت و بعید است که به خدمات مشاور نیاز داشته باشند.

کسانی که به طور ارگانیک از طریق شفاهی رشد کرده اند و هرگز در هیچ فعالیت بازاریابی دیگری غیر از اصول اولیه (یعنی وب سایت و بروشور دارند) سرمایه گذاری نکرده اند. این نوع کسب و کار واقعاً می تواند از نظرات یک مشاور بازاریابی بهره مند شود تا آنها را به سطح بعدی برساند.

در نهایت، کسانی که پول زیادی را برای بازاریابی سرمایه گذاری می کنند، اما بازده خوبی برای هزینه های خود دریافت نمی کنند. اگر در این حیطه قرار می گیرید، قطعاً به یک متخصص بازاریابی خارجی نیاز دارید تا بیاید و تجزیه و تحلیل کند که کجا اشتباه می کنید. تمام هزینه های بازاریابی باید بازدهی مثبت ایجاد کند. بنابراین اگر اینطور نیست، جایی اشتباه است. این احتمال وجود دارد که آنها در طی چند هفته هزینه خود را در هزینه های هدر رفته بازاریابی برای شما صرفه جویی کنند.

۳. شما نمی دانید چه چیزی کار می کند

با توجه به نکته قبلی، فقط در صورتی می‌دانید که در کدام کمپ می‌نشینید که عملکرد خود را دنبال کنید. برخی از افراد ممکن است حتی ندانند که آیا فعالیت آنها بازدهی ایجاد می کند یا خیر، که همیشه یک وضعیت نگران کننده است. ممکن است از تامین کنندگان شخص ثالث برای ارائه عناصر منفرد از فعالیت بازاریابی خود استفاده کنید. در حالت ایده آل، آنها گزارش بازگشت سرمایه را ارائه می دهند. با این حال، اغلب رابطه با کسب و کار به گونه ای است که آنها دیدگاهی کل نگر از دنبال کردن یک رهبری از طریق سیستم به سمت فروش ندارند.

۴. شما نمی توانید متمرکز بمانید

اکثر مشاغل توسط افرادی با روحیه کارآفرینی راه اندازی می شوند. این به این دلیل است که برای ایجاد یک اتفاق، نگرش مثبت و رویکرد به ریسک لازم است. آنها رویایی‌هایی هستند که فرصت‌ها را می‌بینند، هیجان‌زده می‌شوند و با احتمالات انگیزه می‌گیرند و سپس یا خودشان آن را محقق می‌کنند، یا افراد متمرکز بیشتری را برای تحقق آن وارد می‌کنند.

مشکل چنین روحیه کارآفرینی، به همین دلیل است که بسیاری از کسب و کارها شکست می خورند ( تنها ۴ درصد از کسب و کارها یک سالگرد ۱۰ ساله خود را جشن می گیرند )، به این دلیل است که می توانند تمرکز نداشته باشند. از آنجایی که کارآفرین از هیجان ایده برانگیخته می شود، آنها اغلب به جای به حداکثر رساندن آنچه در حال حاضر دارند، با فرصت های آینده پرت می شوند.

۵. شما مخاطبان هدف خود را درک نمی کنید

مخاطبان شما چه کسانی هستند؟ حال اگر واکنش غریزی شما «مطمئن نیستم» بود یا جمله شما با کلمات «همه» یا «همه» شروع شد، به یک مشاور بازاریابی نیاز فوری دارید. دو سطح وجود دارد. در مرحله اول، دانستن اینکه مخاطب هدف شما چه کسانی هستند. شما نمی توانید تلاش کنید و برای همه جذابیت داشته باشید. زیرا مشتریان متفاوت هستند، ما همه یکسان نیستیم. چیزی که برای یک نفر جذاب باشد، شخص دیگری را خاموش می کند.

سطح دوم این است که شما ممکن است بدانید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، اما چقدر عمیق آنها را درک می کنید؟ رایج ترین ویژگی های قابل شناسایی آنها چیست؟ چرا آنها به محصول یا خدمات شما نیاز دارند؟ احتمال خرید آن چگونه است؟ روند تصمیم گیری آنها چگونه خواهد بود؟ آیا می توانید محرک های اصلی خرید آنها را شناسایی کنید؟

تا زمانی که پاسخ این سؤالات را ندانید، برای بازاریابی شما غیرممکن است که بازده بالقوه خود را به حداکثر برساند. این امر بر هر مرحله از فرآیند بازاریابی تأثیر می گذارد. از موقعیت‌یابی برند کسب و کار، موقعیت‌یابی محصول، پیام‌رسانی، قیمت‌گذاری، کانال‌هایی که از طریق آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنید، فرآیند فروش تا استراتژی حفظ مشتری. این احتمالاً رایج ترین اشتباهی است که کسب و کارها در زمینه بازاریابی مرتکب می شوند. آنها فقط برای شناسایی و درک اینکه بازار هدف اصلی آنها کیست وقت صرف نکرده اند.

۶. شما یک استراتژی واقعی ندارید

بسیاری از کسب و کارها در بازاریابی سرمایه گذاری می کنند، بدون اینکه یک استراتژی واقعی داشته باشند که تمام فعالیت ها بر اساس آن باشد. مشکل چنین سناریویی این است که چگونه می توان فهمید که آیا فعالیتی که آن را انجام می دهید فعالیت صحیحی است یا خیر؟ یک استراتژی بازاریابی باید شامل ترسیم واضح هر یک از موارد زیر باشد.

  • اهداف کسب و کار، آنچه شما نیاز دارید که فعالیت بازاریابی خود را برای دستیابی به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود ایجاد کنید.
  • چگونه کسب و کار در موقعیت رقابتی قرار می گیرد
  • تجزیه و تحلیل SWOT و PEST از کسب و کار
  • تفکیک معیارهای کلیدی بازاریابی کسب و کار
  • تقسیم بندی واضح ارائه
  • بازارهای هدف
  • پیام رسانی
  • طرح فعالیت بازاریابی

۷. تیم شما بی تجربه است و به راهنمایی استراتژیک نیاز دارد

بسیاری از مشاغل می توانند به سرعت رشد کنند. این معمولاً شامل استخدام کارکنان کلیدی است که می توانند ظرفیت قابل تحویل کسب و کار را افزایش دهند. همچنین، در روزهای اولیه، می توان از طریق کیفیت ارائه و تبلیغات شفاهی مثبت، کشش معقولی را به دست آورد. با این حال، چیزی که معمولاً به این معنی است این است که شما تیمی را پرورش داده اید که می تواند به مشتریان بیشتری خدمات رسانی کند. این بدان معنا نیست که شما لزوماً تیمی را پرورش داده اید که می تواند مشتریان بیشتری را جذب کند.

همچنین بخوانید  بازاریابی پارتیزانی، یک مثال

اغلب، از آنجا که یک کسب و کار در روزهای اولیه به درجه ای از موفقیت دست یافته است، بازاریابی را به عنوان یک کار اصلی شناسایی نمی کند. بنابراین آنچه می تواند اتفاق بیفتد این است که یک کسب و کار به اندازه قابل توجهی رشد کرده باشد، با سربار قابل توجهی، قبل از اینکه متوجه شوید برای ادامه رشد، شکافی در مهارت بازاریابی وجود دارد که باید برطرف کنید.

۸. شما به یک فلات برخورد کرده اید

همانطور که اشاره کردیم، یک کسب و کار می تواند به طور قابل توجهی و به سرعت، بر اساس ارائه با کیفیت خدمات یا محصول خود، رشد کند. با این حال، با هر کسب و کاری، تنها تا جایی وجود دارد که می تواند شما را به پیش ببرد. فقط یک بازار محدود وجود دارد که می‌توانید به طور طبیعی بدون بیرون رفتن و گرفتن فعالانه از آن استفاده کنید. برای برخی این می تواند کسب و کار را برای هفته ها، ماه ها یا حتی سال ها حفظ کند.

با این حال، در برخی موارد، متوجه خواهید شد که رشد فروش شما کاهش یافته است. حتی ممکن است به اوج خود رسیده باشد و به نزول رسیده باشد. در این مرحله باید در نظر بگیرید که چگونه یک رویکرد فعال تر برای بازاریابی کسب و کار شما می تواند یک بار دیگر تقاضا و رشد فروش را تحریک کند.

۹. شما به یک مربی نیاز دارید که بتوانید به او اعتماد کنید و پشتیبانی مداوم را ارائه دهید

همیشه اینطور نیست که شما نیاز به یک مشاور بازاریابی داشته باشید تا با شما در ایجاد استراتژی بازاریابی کمک کند. شما ممکن است در حال حاضر برخی از منابع بازاریابی داخلی داشته باشید و صرفاً دیدگاه خارجی در مورد چیزها را بخواهید. یک مشاور بازاریابی صرفاً با انجام ممیزی در مورد کارهایی که در حال حاضر انجام می‌دهید و مشاوره در مورد چگونگی بهبود کارها می‌تواند ارزش زیادی به کسب و کار شما اضافه کند. همچنین ممکن است کار با آنها به عنوان یک مربی بازاریابی مداوم برای شما مفید باشد.

تفاوت مشاور بازاریابی و آژانس بازاریابی چیست؟

برای بسیاری از کسب و کارها به اندازه کافی آسان است که تشخیص دهند که نیاز به پشتیبانی بازاریابی دارند، اما با وجود عرضه کنندگان بازاریابی بسیار زیاد در بازار، چگونه می دانید کدام یک برای کسب و کار شما مناسب است؟ چهار نوع تامین کننده اصلی وجود دارد. کسانی که در یک کانال خاص (دیجیتال، روابط عمومی، تبلیغات، اجتماعی و غیره)، فریلنسرها (پشتیبانی موقت در قراردادهای کوتاه مدت)، آژانس های بازاریابی و مشاوران بازاریابی تخصص دارند.

یک مشاور بازاریابی معمولاً به عضوی ارزشمند از تیم تبدیل می شود. آنها در واقع به عملکرد بازاریابی شما تبدیل می شوند، نه در لیست حقوق و دستمزد شرکت. اکثریت قریب به اتفاق با نتایجی که به دست می آورند زندگی می کنند و می میرند و اغلب به اندازه ۱۲ ماه آینده روی برنامه ۳ ساله تمرکز می کنند. بدون شک، آنها می خواهند استراتژی ایجاد و اجرا کنند که در راستای اهداف بلندپروازانه، کسب و کار را رشد دهد. تا زمانی که مشتری نتواند نتایج ملموس را ببیند، آنها حفظ نخواهند شد.

یک آژانس بازاریابی معمولا به عنوان یک تامین کننده در نظر گرفته می شود. آنها به سادگی بر ارائه آنچه شما از آنها می خواهید تمرکز می کنند. معمولاً نتایج را ردیابی نمی‌کنند ، بنابراین نمی‌توانند درباره بازگشت سرمایه گزارش دهند. تمرکز کوتاه‌مدت آن‌ها با راضی نگه‌داشتن تماس‌هایشان انجام می‌شود – زیرا اگر مشتری از خدمات ارائه‌شده راضی باشد، برای پروژه بعدی به او مراجعه خواهد کرد.

زمان مناسب برای استخدام مشاور بازاریابی چه زمانی است؟

زمان مناسب برای دریافت مشاوره بازاریابی حرفه‌ای ایده‌آل قبل از شروع کسب‌وکارتان است. با این حال، به دلیل محدودیت منابع و جریان نقدی، این همیشه امکان پذیر نیست. در واقع، به محض اینکه توانایی پرداخت خدمات یک مشاور بازاریابی را دارید، اگر دانش یا منبع داخلی ندارید، بهترین زمان برای شروع است. دلیل آن این است که یک مشاور بازاریابی یک سرمایه گذاری در کسب و کار است .

سخت‌تر کردن سرمایه‌گذاری

خیلی بعید است که شما در رابطه با بازاریابی هیچ کاری انجام نمی دهید، بنابراین احتمالاً هزینه های بازاریابی را به طور مداوم متحمل می شوید. به طور معمول، یک مشاور بازاریابی می تواند هزینه خود را با حذف هزینه های ناکارآمد و تمرکز مجدد بودجه بر روی مناطقی که بهترین بازده را ایجاد می کنند، بپردازد.

با این حال، بسیاری از شرکت‌ها تشخیص نمی‌دهند که وقتی زمان‌ها پررونق است و جریان نقدینگی خوب است، به مشاور بازاریابی نیاز دارند. معمولا برعکس است. هنگامی که فروش شروع به کاهش می کند و جریان نقدینگی کاهش می یابد، آنها متوجه می شوند که به مشتریان بیشتری نیاز دارند و بازاریابی وسیله ای است که آنها را به سمت کسب و کار سوق می دهد. این چیزی است که تصمیم را سخت تر می کند. با این حال، اگر یک مشاور بازاریابی خوب در زمان های خوب به کار گرفته می شد، احتمالاً این افت فروش هرگز اتفاق نمی افتاد.

جمع بندی

بازاریابی یک رشته بزرگ است. تعداد زیادی آژانس متمرکز خلاق برای کمک به شما در چنین پروژه هایی وجود دارد. به احتمال زیاد، یک مشاور بازاریابی خدمات خلاقانه خود را با یک خلاصه خلاقانه فشرده و مکانیزمی برای اندازه‌گیری نتایج، بیشتر درگیر می‌کند. یک مشاور بازاریابی واقعاً به وظیفه بازاریابی کسب و کار تبدیل می شود و در مورد چگونگی پیوند بازاریابی با جهت استراتژیک کسب و کار مشاوره می دهد. یک مشاور بازاریابی خوب همچنین به نظارت و مدیریت فرآیند پیاده سازی برای کسب و کار کمک می کند.

این ساده‌ترین راه برای تضمین این است که طرح پیشنهادی بازده سرمایه‌گذاری قابل قبولی را ایجاد می‌کند. فقط باید مطمئن شوید که فردی را انتخاب می کنید که نگرش، اعتبار و شخصیت مناسبی داشته باشد و با کسب و کار شما سازگاری فرهنگی خوبی داشته باشد. به هر حال، اگر آنها کارشان را خوب انجام دهند، احتمالاً سال‌های موفقی با آنها کار خواهید کرد.

انتهای مطلب/ منبع