بازاریابی یک بازی رقابتی است که برای موفقیت نیاز به تاکتیک‌هایی با برنامه‌ریزی دقیق و به‌خوبی اجرا شده دارد. تصمیمات نادرست اغلب منجر به هدررفتن زمان، منابع و انرژی می‌شود، چیزی که کسب‌وکارها در شرایط فعلی قادر به پرداخت آن نیستند. یک مشاور بازاریابی این توانایی را دارد که به کسب‌وکار شما نگاه کند و تشخیص دهد که مشکلات در کجا نهفته است، بفهمد فرصت‌ها کجا هستند و چگونه بازاریابی ایجاد کند که مشتری ایدئال شما به آن پاسخ دهد.

انتخاب مشاور مناسب برای کسب‌وکار شما می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، بنابراین زمانی را صرف کنید و در نظر بگیرید که واقعاً چه چیزی یک مشاور بازاریابی خوب را می‌سازد.

برای کمک به شما و کسب‌وکارتان در تصمیم‌گیری درست در اینجا ۱۰ ویژگی یک مشاور بازاریابی خوب آورده شده است.

۱. تعهد به گوش دادن و توجه

مشاوره بسیار بیشتر از فرایند ساده کسب مشاوره از یک مشاور است. یک مشاور خوب وقت صرف می‌کند تا همه چیز را در مورد مشتریان خود بیاموزد، بادقت گوش کند و در حین گوش‌دادن به مسائل، الزامات و اهداف صبور بماند.

تنها پس از گوش‌دادن به مشتری خود، هر مشاور بازاریابی موفقی تغییرات موثری را در عملیات یک کسب‌وکار توصیه می‌کند. یک مشاور بازاریابی که به مشتری خود توجه می‌کند نه‌تنها دیدگاه آنها را درک می‌کند بلکه روابط مبتنی بر اعتماد را ایجاد می‌کند.

۲. تمایل به یادگیری و رشد

یک مشاور بازاریابی خوب در طیف گسترده‌ای از تخصص‌های بازاریابی تخصص ارائه می‌دهد. بهترین مشاوران به طور مداوم توانایی‌های خود را در حوزه‌های جدید بازاریابی دیجیتال گسترش می‌دهند تا استراتژی‌های بازاریابی مؤثرتری را به مشتریان ارائه دهند. آنها محیطی که به‌سرعت در حال تغییر است را درک می‌کنند و هرگز نیاز به تکامل را از دست نمی‌دهند.

همچنین بخوانید  6 نکته برای مدیریت کسب‌وکارهای کوچک

۳. ارزش را درک می‌کند

یک مشاور بازاریابی خوب ارزش محتوای عالی را تشخیص می‌دهد و می‌داند که چگونه از بازاریابی محتوا برای رشد کسب‌وکار خود استفاده کند. تولید محتوای مرتبط برای مخاطبان هدف شما در واقع یک تاکتیک قابل‌اعتماد، مقرون‌به‌صرفه و موفق برای افزایش ترافیک شما و افزایش تبدیل است. برای یک استراتژی بازاریابی محتوای موفق، باید بدانید که مخاطبان شما چه کسانی هستند.

مشاوران خوب می‌توانند به‌وضوح مخاطبان هدف شما را تعریف کنند که این به شما کمک می‌کند محتوای شخصی‌سازی‌شده‌تری ایجاد کنید که مرتبط باشد.

۴. قابل‌اعتماد

یکی از بزرگ‌ترین اولویت‌های هر مشاور بازاریابی که با مشتری جدید کار می‌کند، ایجاد اعتماد است. اعتماد زمانی ایجاد می‌شود که کسی بداند هر بار آنچه را که انتظار دارد به دست می‌آورد.

ایجاد اعتماد با مشتریان شما می‌تواند دشوار باشد زیرا اکثر مشتریان نتیجه محور هستند و باید قبل از تشخیص هرگونه پیامد مثبت، نتیجه نهایی را ببینند؛ بنابراین، مهم است که مشاوران بازاریابی ثابت کنند ارزش مشارکت آنها بیشتر از هزینه استخدام است.

یک مشاور بازاریابی خوب شبکه‌ای از ارتباطات خواهد داشت که فعالیت‌ها و دستاوردهای حرفه‌ای آنها را ارتقا می‌دهد. کسب‌وکارها باید برای تجزیه‌وتحلیل ادای احترامات مشتریان قبلی مشاوران، توصیه‌های وب‌سایت و تأییدیه‌های لینکدین وقت بگذارند تا بیشتر بفهمند چه چیزی می‌توانند ارائه دهند.

۵. یک متفکر خلاق

مشاوران بازاریابی خوب مهارت‌های خلاقانه‌ای دارند تا کمپین‌ها و تاکتیک‌های نوآورانه‌ای را ارائه کنند که مخاطبان را به روشی جدید جذب کند. آنها با کارکنان کار می‌کنند تا ابتدا تجارت را درک کنند و سپس یک استراتژی بازاریابی ایجاد کنند که توجه را به خود جلب کند.

همچنین بخوانید  تفاوت مشاوره کسب و کار و مشاوره مدیریت چیست؟

وقتی هر روز یک کار را انجام می‌دهید، خلاق بودن سخت است، به همین دلیل است که یک مشاور بازاریابی مستقل می‌تواند ایده‌های جدیدی تولید کند که ممکن است قبلاً به آن فکر نکرده باشید. یک مشاور بازاریابی خوب کار خواهد کرد تا داستان‌های برند کسب‌وکارها را به‌گونه‌ای ببافد که بازار را جذب کند و نسبت به رقبا در همان صنعت برتری دهد.

۶. سازگار با شرایط همیشه در حال تغییر

یک مشاور بازاریابی خوب باید بتواند اطلاعات جدید را ادغام کند و از آن نتیجه‌گیری کند و از جزئیات به یک تصویر بزرگ برسد. توانایی پاسخگویی به تغییرات با نگرش مثبت و تمایل به یادگیری راه‌های جدید برای دستیابی به اهداف، یک شایستگی کلیدی است. یادگیری پذیرش فناوری و زندگی با ابهام و عدم اطمینان لازمه هر مشاور بازاریابی است.

۷. به‌خوبی ارائه شده است

یک مشاور بازاریابی خوب خود را با احترام و وقار نشان می‌دهد و ذهنیتی سخت‌کوش را به مشتری نشان می‌دهد.

مشاوری که به‌خوبی ارائه می‌شود، تأثیر خوبی بر دیگران می‌گذارد که مورد قدردانی همه است. آنها هر روز با ظاهری زیبا به نظر می‌رسند که به نشان‌دادن تفاوت قابل‌توجهی در اعتمادبه‌نفس آنها کمک می‌کند.

علاوه بر این، یک مشاور بازاریابی که به‌خوبی ارائه شده است، به چالش با هیجان و نه دلهره نگاه می‌کند و به مشتریان جدول زمانی واقع‌بینانه برای تکمیل کار ارائه می‌دهد، حتی زمانی که این جدول زمانی برخلاف آنچه مشتری می‌خواهد بشنود، باشد.

۸. همیشه مایل به رفتن راه اضافی

اغلب کسب‌وکارها بدون داشتن تصویر واضحی از افرادی که قصد هدف قراردادن آنها را دارند، محتوا تولید می‌کنند. یک مشاور بازاریابی خوب برای تحقیق در مورد بازار مربوطه شما و ایجاد محتوای ارزشمند بر اساس جمعیت‌شناسی و روندهای بازار وقت می‌گذارد. آنها شکاف‌های موجود در بازار را دنبال می‌کنند تا فرصت‌هایی را برای محصول یا خدمات شما ایجاد کنند تا نیازهای خاص آن شکاف‌ها را برآورده کند.

همچنین بخوانید  7 ویژگی یک مشاور موفق

۹. هدف گرا

شاخص عملکرد کلیدی یک مقدار قابل‌اندازه‌گیری است که نشان می‌دهد یک کسب‌وکار چقدر به طور مؤثر به اهداف کلیدی تجاری دست می‌یابد. یک مشاور بازاریابی خوب، KPIهای مناسب را برای کسب‌وکار شما درک کرده و به کار می‌برد که به آنها اجازه می‌دهد عملکرد استراتژی‌های بازاریابی کلیدی را اندازه‌گیری کنند و در صورت لزوم آنها را تنظیم کنند.

۱۰. اخلاق کاری قوی

بخشی از یک اخلاق کاری خوب، تعهد و تعهد به کار است. یک مشاور بازاریابی خوب می‌داند که چگونه بدون حواس‌پرتی بر روی کار خود تمرکز کند و معمولاً تا زمانی که با موفقیت به هدف مشتری دست یابد، کار می‌کند. آنها با اتخاذ رویکردی دقیق به اخلاق کاری خود، قابل‌اعتماد، حرفه‌ای، انعطاف‌پذیر هستند و مهم‌تر از همه بر کیفیت تأکید دارند.

مشاوران بازاریابی زیادی در بازار وجود دارند که ادعا می‌کنند روش، ابزار و استراتژی را برای بهبود برنامه بازاریابی فعلی کسب‌وکار شما دارند. اما با وجود بسیاری از مشاوران در دسترس، تفکیک خوب و بد می‌تواند طاقت‌فرسا و دلهره‌آور باشد.

اگر در نظر دارید با یک مشاور بازاریابی کار کنید، آنها باید اکثریت، اگرنه همه ده ویژگی فوق را داشته باشند. اساساً یک مشاور بازاریابی خوب برای کسب‌وکار، زمان و دیدگاه شما احترام قائل است.

انتهای مطلب/